Winsa’dan Fütürist Tasarım Hatları ile Bir İlk: Yeni Dorado 76

Yalıtımın En Estetik Hali Yeni Dorado 76

Her geçen gün değişen ve gelişen Türk yapı mimarisi, klasik cephelerden modern cephe tasarımlarına yönelmeye başladı. Dış mekân arasındaki hava ve ışık geçişini sağlayan pencereler de, mekân boyutlandırmasında gün geçtikçe etkin bir tasarım argümanı haline gelerek önem kazandı. Bunun yanı sıra hem ülke ekolojisi hem de ekonomisinde sürdürülebilir yaşamın önem kazandığı günümüz dünyasında, binalarda ki enerji kayıplarının en aza indirilebilmesi için cephelerde tercih edilen pencere sistemlerinin sahip olduğu yalıtım performansı da dikkat edilen unsurlardan biri haline geldi.

İnovatif ürünleri ile pvc sektörünün öncülerinden Winsa Pvc Pencere Kapı ve Panjur Sistemleri ürün gamına kattığı yeni sistemi Yeni Dorado 76 ile yalıtımı, 9 mm’lik iç-dış estetik görünüme sahip benzersiz tasarımıyla birleştirerek modern cephelere yepyeni bir görünüm vadediyor.

9 mm İç Dış Estetik Görünüm ile İlk ve Benzersiz Tasarım

Daima bir adım önde misyonu ve 20 yılı aşkın tecrübesi ile Winsa Pvc Pencere Kapı ve Panjur Sistemleri sektörde bir ilki gerçekleştirerek kullanıcısına 9 mm’lik iç-dış estetik görünüm sunan yeni sistemi Yeni Dorado 76 ile estetik ve yalıtımı bir arada sunuyor. Birbirini takip eden keskin hatlara sahip kasa kanat yapısı ile benzersiz fütürist tasarım çizgisi, modern cephelere tam uyum sağlıyor.

Yüksek Yalıtım Performansı

76 mm genişliğinde üretilen Yeni Dorado 76,5 odacıklı profil yapısı, 52 mm ye kadar üçlü cam kullanımı ve düşük ısı geçirgenlik değeri ile yüksek bir ısı yalıtım değeri sağlayarak binalarda sürdürülebilir enerjiye katkı sağlıyor.

Seriye Uyumlu Özel Tasarım Kuvars Kol

Yeni Dorado 76’nın sahip olduğu benzersiz tasarım hatlarına sahip Winsa’nın özel olarak tasarladığı kuvars kol, geniş renk seçenekleri ile tercih edilen her renge uyum sağlayarak ürüne estetik bir dokunuş katıyor. Seriye özel olarak tasarlanan tek açılım, çift açılım, paralel sürme, katlanır ve güvenlikli donanım seçenekleri ile tüm mimari yapılara uygulanabilme özelliğine sahiptir. Opsiyonel olarak sunulan gizli menteşe uygulaması ile de görsel bütünlüğü tamamlar.

Geniş Görüş Açısı ile Mükemmel Manzara

Sahip olduğu benzersiz form ve özellikleri ile uygulandığı yerlerde kullanıcısına geniş görüş açısı sunarak cephelerde sınırsızlık hissiyatı yaratıyor. Yüksek katlı konut projelerinde sahip olduğu özel tasarım profiller ile uygulanarak rüzgar yüküne karşı yüksek mukavemet sağlıyor.

Daha fazla bilgi için tıklayın.


W: winsa.com.tr
A: Kozyatağı mah. Çardak Sok. No:1/2 Herti Plaza B Blok. KAT:2 34742 Kadıköy – İstanbul
T: 0 216 574 58 65
Sosyal medya hesapları;

Etiketler