Kale Kapı Pencere Sistemleri Yeni Ürünlerini Sergiledi

Kale Kapı Pencere Sistemleri 13–16 Mart tarihlerinde 14. Uluslararası Pencere, Panjur, Cephe Sistemleri ve Aksesuarları, Profil, Üretim Teknolojileri ve Makineleri, Yalıtım Malzemeleri, Hammadde ve Tamamlayıcı Ürünler Fuarı’nda yeni ürünlerini sergiledi.

Kale Kapı Pencere Sistemleri’nin ürünleri arasında tasarımı ve montaj kolaylığı ile dikkat çeken PVC profillerde kullanılan Safir tek kanat çift açılım ve çift kanat çift açılım sistemleri, Alüminyum pencerelerde tercih edilen Luna çift açılım sistemi geliştirilen yeni ürünleri arasında yer alıyor. Yüksek pencerelerde kullanılan uzaktan kumanda sistemi güvenliğin yanı sıra üst düzey konforu pratik bir şekilde kullanılabiliyor. Yeni ürünler arasında yer alan ve dikey pencerelerde pratik olarak uygulanabilen, konforlu bir kullanım ve dışarıdan müdahaleler için güven sağlayan giyotin pencere aksesuarının özellikle ahşap pencere üreticilerinin dikkatini çekeceği düşünülüyor. Bu ürünlerin yanı sıra, tam ve yarım otomatik seçenekleri ile devrilmeli sürme (çekme sürme) ve farklı taşıma kapasitesine sahip kaldırmalı sürme modelleriyle, yüksek ısı yalıtımı sağlayan Aksu sürme sistemleri ve Toros kilitli kapı ispanyoleti, Atlas cephe makasları fuarda sergilenen diğer ürünler arasında yer alıyor.

Multi İspanyolet sınırlamalı kol özelliğiyle ev ve işyerleri gibi bireysel kullanımlı mekanların yanı sıra, toplu kullanım alanlarından okul, hastane, askeri binalar, kreş, yüksek katlı rezidans, iş merkezleri ve kamu binaları başta olmak üzere birçok mekanda kullanıma uygun. Sınırlamalı kol ile kullanımının çocuklu aileler için güvenlikli, evcil hayvan besleyen kişiler içinse havalandırma sağladığı için sorunsuz bir şekilde kullanılabiliyor.

Alüminyum Pencere Sistemlerinde Uzun Ömür

Fuarda tanıtılacak ürünlerden Kale Luna Alüminyum Çift Açılım Sistemi ise, alüminyum pencere sektöründeki teknolojik gelişmeler ve ısı yalıtımlı pencere üretiminin yaygınlaşması ile ortaya çıkan kaliteli aksesuar ihtiyacını karşılıyor. Sistem, hızlı montaj edilebilme avantajı ile ayar yapabilme özelliğine sahip.

Her Türlü Kilide Uyan, Kuvvetli Darbelere Karşı Koruma

Fuarda Kale Kilit markasının silindir, iç kapı kilitleri, alüminyum ve pvc kilitleri de sergilenecek. Kale Kilit’in en son piyasaya çıkarttığı yenilikçi ürünü, Kale Yüksek Güvenlikli Silindir tüketicilerin güvenlik konusundaki yüksek beklentisini karşılamayı hedefliyor. Silindir üzerindeki her türlü kötü niyetli müdahalelerde kapının açılmasına karşı geliştirilen dirençli sistem artan hırsızlık olaylarına karşı kullanıcısına üst düzey güvenlik sağlıyor. Özel plastik kafalı anahtarı sayesinde diğer silindirlerden ayrılan sistem, anahtar modeliyle birlikte üretiliyor ve beş anahtarı bulunan “Kale Yüksek Güvenlikli Silindir” Euro profili kullanılan her türlü kilitte kullanılabiliyor.

Kale Kilit Dış Ticaret yeni ürün grupların Yeni Lüks Seri Kilitler, Yeni X10, Geçiş Kontrol Üniteleri ve Cam Kapı Aksesuarları da sergilendi.

X10 Akıllı Kilit Sistemi yüksek konforu ve modern yapısıyla güvenlik ihtiyaçlarınıza ekstra çözüm sunuyor. Yeni X10, işyeri, ev veya yazlığınızın kapısını anahtar kullanmadan tek bir kumandayla açma imkanı sunarak çok sayıda anahtar taşıma geleneğini ortadan kaldırıyor. Ürün herhangi bir tadilat gerektirmeden, kapınıza modern ve kompakt bir tasarım kazandırmasıyla kapı üstündeki diğer aksesuarlarla birlikte entegre olabiliyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın