Artstone Ankara’daki Yeni Showroom’unda Mimarlarla Buluşmaya Hazır

Artstone, 2016 yılının Temmuz ayında Ankara Gaziosmanpaşa’da açtığı Showroom’uyla marka algısını kuvvetlendirmeyi ve başkentli yapı profesyonellerinin çözüm ortağı olmayı hedefliyor.

Duvar kaplama sektöründe yenilikçi, çağdaş ve öncü ürünlerin temsilcisi Artstone, mimari projelere, alışveriş merkezlerine, yönetim binalarına, ofislere, konutlara ve daha birçok bina türlerine hizmet eden özel ürünlerini, yeni showroomuyla Ankara’daki mimarlık ofislerinin, proje satınalmacılarının ve son kullanıcıların beğenisine sunuyor. Mekân ziyaretçilere, özel renk alternatifleri ve doğaltaş, tuğla, beton, kaya, ahşap dokularıyla doğadan ilham alan duvar ve tavan tasarımları ile mekanlarda ‘yaşanmışlık’ ve ‘doğal ortam’ hissi yaratan yeni Karoart serisini rahatça inceleme imkânı sunuyor.

Artstone Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Naç şöyle belirtiyor: “Gaziosmanpaşa Uğur Mumcu Cad. No:18/2 adresinde başkentin değerli mimar, malzeme seçici ve tasarım meraklılarıyla buluşmak için sabırsızlanıyoruz. Tasarım konusunda firmamızın gerek ürün gamında, gerekse de kurumsal yapısında ön plana aldığı ürün ve mekan algısını İstanbul Balmumcu’dan sonra Ankara Gaziosmanpaşa’daki yeni showroomumuzda da ziyaretçilerimizle paylaşmak istedik. Bu anlamda en önemli hedefimiz Türkiye’nin her yerindeki müşterilerimizin beklentilerini ve memnuniyetini sağlamak. Müşterilerimizin uzun döneme yayılı memnuniyeti ve malzemeyi içselleştirmeleri için farklı şehirlerde merkezleri önemsiyoruz, onlara yakınlaşmayı değerli görüyoruz.

Fiziksel mekanların pazarlama argümanlarımızı güçlendirdiğinin, hatta web gibi online kanalları da büyük ölçüde desteklediğinin önemini vurgulamak istiyoruz; kullanıcımızla en sıcak temasın da yine “ürüne dokunularak içselleştirilen” ürün temsil mekanlarında kurulduğuna inanıyoruz. Bütün başkentli yapı profesyonelleriyle yeni merkezimizde çeşitli buluşmalarda bir araya gelmek için hazırız.”.

Etiketler

Bir yanıt yazın