Dayanıklı, Sağlıklı ve Kaliteli Parke: MEISTER

Ürünlerini dayanıklılık, güven ve yenilik üzerine inşa eden Avrupa'nın lider parke markası MEISTER, %100 Alman üretimi lamine ve laminat parke seçenekleri ile zemin kaplamalarında en yüksek kaliteyi sunuyor.

Yüzlerce farklı doku ve renk seçeneklerine sahip özgün tasarımları ve benzersiz ürün kalitesinin yanı sıra insan sağlığına zararlı olabilecek herhangi bir madde içermeyen MEISTER parke ürünleri, içerisinde hiçbir kanserojen madde içermediğinin kanıtı olan ve sadece Dünya Sağlık Örgütü tarafından verilen Mavi Melek sertifikasına sahip.

Kolay Montaj, Dayanıklı Yapı

Patentli click-kilit sistemi ile çok kolay monte edilebilen MEISTER markalı tüm laminat parke ürünleri birçok teknik özelliği ile tasarım ve fonksiyonu bir arada sunuyor:

  • Multiclick, patentli Master Click ve Master Click Plus sistemi ile kolay montaj,
  • AC4 32 Sınıf: Yoğun trafik koşullarına dayanıklı,
  • Garanti koşulları kapsamında 20-25 yıl garantili,
  • Antistatic özel yüzey yapısı,
  • Aqua Safe özelliği ile neme karşı ekstra dayanıklılık,
  • HDF Insıde: Orta katmanında bulunan yüksek yoğunluklu HDF sayesinde diğer sıradan lamine parkelere göre çarpma ve darbelere karşı üstün dayanıklılık.

Üretim aşamasında kullandığı ağaç ve hammaddelerinde benzersiz ürün kalitesi, her zevk ve stile uygun yüzlerce desen seçeneğini sunan Meister, lamine ve laminat parke ürünleri ile mekanlara değer katıyor.

W: www.hannahome.com.tr
T: 0216 573 45 66

Etiketler

Bir yanıt yazın