Kayseri Ticaret Odası Hizmet Binası için İmzalar Atıldı

Kayseri Ticaret Odası Hizmet Binası Ulusal Mimari Fikir Yarışması'nda eşdeğer ödül sahibi ekiplerden biriyle inşaat için anlaşma imzalandı.

Uygulanacak Eşdeğer Ödül, Tasarım ekibi: M. Aydın Avunduk, Arman Yaşa ve Özgür Dağlar

Kayseri Ticaret Odası tarafından 24 Mart 2014 tarihinde açılan Kayseri Ticaret Odası Hizmet Binası Ulusal Mimari Fikir Yarışması 4 Haziran 2014 tarihinde sonuçlandı.

177 projenin başvurduğu, toplam ödülün 130.000 TL olduğu fikir yarışmasında Umut İyigün ve Murat Aksu’nın ekibi; Ferhat Hacıalibeyoğlu, Deniz Dokgöz ve Orhan Ersan’ın ekibi; M. Aydın Avunduk, Arman Yaşa ve Özgür Dağlar’ın ekibi 3 eşdeğer ödülün sahibi oldu.

Alıştığımızın dışında bir yöntemle ilerleyen Kayseri Ticaret Odası yönetim kurulu, eşdeğer ödül almış üç ekiple de ayrı ayrı görüşerek toplantılar yaptı. Ardından Aydın Avunduk, Arman Yaşa ve Özgür Dağlar’dan oluşan tasarım ekibinin projesiyle devam etmek istediklerine karar verdi ve ekip ile sözleşme imzaladı.

Ekip yaklaşık 5 ay proje çalışmalarına devam ettikten sonra uygulama projelerini teslim etti. Proje önümüzdeki günlerde ihale edilecek.


Eşdeğer Ödül, Tasarım ekibi: Umut İyigün, Murat Aksu


Eşdeğer Ödül, Tasarım ekibi: Ferhat Hacıalibeyoğlu, Deniz Dokgöz, Orhan Ersan

Etiketler

1 Yorum

  • azmi-acikdil says:

    Bir zamanlar giydirme cam kompozit kaplama vardı giydirme cam bir hayli tutmuş her bölgeye soğuk sıcak uygulandığında iklimlndirme problem olunca güneşi yansıtıyor ışığı süzüyor aldatmacıları tutmayınca şimdi ki zamanda dantel cepheler çıktı. Arkada cam önde dantel örtü. Ceyizlerinden getirseler aklım erecek onca emek var.

Bir yanıt yazın