Garanti Koza, ArkiPARC 2012’de Boy Gösterdi

Garanti Koza 28-29 Mart 2012 tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen ArkiPARC 2012'ye katıldı.

Türk inşaat sektörünün köklü şirketlerinden Garanti Koza, Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından ‘Kentsel Kalite için Diyalog’ sloganı ile 28-29 Mart 2012 tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen ArkiPARC 2012’ye katıldı. “Büyük Ölçekli Projeler” ana teması ile konut sektörü, ofis piyasası, alternatif yatırım ve İstanbul’da kentsel dönüşüm konularının masaya yatırıldığı fuarda Garanti Koza standı ve deneyimli kadrosu ile yer aldı.

Gayrimenkul sektörünün gelişiminin ve kentsel dönüşüm konularının tartışıldığı zirve ile ilgili açıklamalarda bulunan Garanti Koza Dış İlişkiler Koordinatörü Coşkun Erginer, 2012 yılında inşaat sektöründe bir önceki yıla oranla büyümenin sınırlı olacağını belirtirken, 2013 yılında ise; 2B, mütekabiliyet ve kentsel dönüşüm konuları nedeniyle hızlı bir büyümenin olacağını öngördüklerini belirtti. Erginer, “Yasalaşmak üzere olan kentsel dönüşüm ile kentteki sağlıksız alanlardan, kaçak yapılardan ve depreme dayanıksız binalardan kurtulup, yerine yaşanılabilir mekanlar inşaa edebileceğiz. Kentsel dönüşüm konusunu sonuna kadar destekliyoruz” dedi.

Sektörel buluşmalara katılmaya devam edeceğiz…
Gerek ArkiPARC 2012, gerekse de diğer etkinlikleri sektörel bir buluşma noktası olarak gördüklerini belirten Erginer, sektörel buluşmalara katılmaya devam edeceklerini söyledi.

Etiketler

Bir yanıt yazın