Türkiye Projeleri 1: Eğitim Yapıları Paneli

Türk Serbest Mimarlar Derneği (TSMD) tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin birincisi Seranit Grup sponsorluğunda “Eğitim Yapıları” teması ile 17 Eylül 2015 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor.

Türkiye Projeleri panel serisi ile farklı yapı türlerinin mimarının, işvereninin, mühendisinin, kamu ve yüklenici tarafının katılımıyla farklı açılardan ele alınması hedefleniyor. Yapının tasarım, yapım sürecindeki deneyim ve serüvenleri izleyiciye aktarılarak, genel çerçevede bir farkındalık yaratmak amaçlanıyor.
Serinin ilk konusu Eğitim Yapıları olacak. Konuya yönelik Uygur Mimarlık’ın İstanbul’daki 44 Okul Projesi’nin mimarları, işvereni ve mühendislerinin katılımıyla çeşitli açılardan tartışılması planlanıyor.
Prof. Dr. Aydan Balamir’in moderatörlüğünde düzenlenecek olan panelde Uygur Mimarlık’tan Semra Uygur ve Özcan Uygur, İstanbul Proje Koordinasyon Birimi Direktörü Kazım Gökhan Elgin, Bahri Türkmen Mühendislik Müşavirlik’ten Bahri Türkmen konuşmacı olarak yer alacaklar.

Etiketler

Bir yanıt yazın