Braas TegaLModerN: Magma Gri İle Büyüleyici Çatılar

Braas Çatı Sistemleri'nin tüm dünyada modern yapı tasarımlarına yönelik olarak geliştirdiği ve 2011 yılında Türkiye'de de üretmeye başladığı TegaLModerN'e, güçlü ve etkileyici bir yeni renk seçeneği eklenerek ürün gamı genişletildi.

Geometrik hatları ve sıra dışı düz profili ile çatılarda fark yaratan TegaLModerN serisi, Titanyum Gri’den sonra, büyüleyici yeni rengi Magma Gri ile çatılara modern, sıra dışı ve estetik bir görünüm kazandırıyor.

Braas tarafından geliştirilen ve günümüzde ulaşılabilen en üst düzey kiremit yüzey kaplama teknolojisi Evolution Innotech ile sunulan TegaLModerN Magma Gri, daha pürüzsüz ve daha ipeksi bir yüzeye sahip, çevresel etkilere karşı yüzeyi daha güçlü ve daha dayanıklı. En soğuk iklim koşullarında, gece gündüz yüksek sıcaklık farklılıklarında ve tüm zorlu hava koşullarında dahi yüksek direnç gösterebilen Braas kiremit, yeni nesil üretim teknolojisi sayesinde performansını daha da artırıyor. TegaLModerN tüm Braas kiremitler gibi 30 yıl suya ve dona karşı garanti ile sunuluyor.

Braas TegaLModerN serisi ürün gamında, havalandırma, geçiş, şet ve yarım kiremit gibi birçok tamamlayıcı sistemik kiremit de bulunuyor. TegaLModerN, Braas Çatı Sistemleri’nin sadece eğimli çatılar için geliştirdiği tüm kaliteli detay çözümleri ile uyumlu bir şekilde kullanılabiliyor.

Ürün hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşılabilir.

A: Gebze Güzeller OSB İnönü Mah. Atatürk Cad. No: 20 Gebze – Kocaeli
T: 0 262 751 24 91
F: 0 262 751 22 22
W: www.braas.com.tr

Etiketler

Bir yanıt yazın