Geberit Setaplano Duş Zemini

Kaliteli yüzey malzemesinden yapılan yeni Geberit Setaplano duş zemini ile ürün malzemesinin avantajları ilk dokunuştan itibaren hissediliyor.

Metal, cam veya seramik ile karşılaştırıldığında Geberit Setaplano duş zemini, hoş bir sıcaklık ve ipeksi bir dokunuş hissi yaratıyor.

Gözeneksiz ve pürüzsüz yüzeyi sayesinde zemininin temizlenmesi çok kolay olan yeni Geberit Setaplano duş zemini; yüksek kaliteli malzemeden üretilen, ipeksi dokunuş yaratan ve kolay temizlenen bir yüzeye sahip.

Setaplano duş zemini, farklı ölçü seçenekleriyle Nisan 2017’de kullanıcısıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Gelişmiş Tasarım ve Hijyenik Avantajlar
Geberit Setaplano duş zemini, kolay montaj sağlamakla kalmıyor, mekana değer katan özellikler de sunuyor. Oldukça dayanıklı ve gözeneksiz yüzey malzemesi temizliği kolaylaştırıyor. Drenaj alanı, kirin toplanabileceği kenarlar olmayacak şekilde tasarlanmış olup ürünün kaymazlık değeri R10’dur. Duş zemininin temizliğini kolaylaştıran saç tutucu tarak, hızlıca çıkartılıp, kolayca temizlenebiliyor.

Sızdırmazlık
Geberit Setaplano duş zemininin izolasyon bezi, diğer Geberit hemzemin duş çözümlerinde de olduğu gibi fabrikada entegre ediliyor. Özellikle zorlu köşeli alanlar için, potansiyel uygulama hatalarını önleyen, her türlü montaj için uygun çözümler sunuyor.

İnşaat Alanları İçin Sağlam ve Uygun
Farklı ölçülere sahip montaj profili, toz boyalı çelikten imal ediliyor. Montaj için, ölçüye bağlı olarak dört ya da altı ayak gerekiyor. Ayaklar, montaj profilinin üzerinde belirlenmiş noktalara yerleştiriliyor.

Kolay Hizalama – Güvenli Sabitleme
Ayakların zeminden yüksekliği standart bir alet kullanarak kolayca hizalanabiliyor. Hizalama bir kere tamamlandıktan sonra, kaydırıcılar güvenli bir şekilde yerine sabitlemek için kullanılıyor.

Kolay Montaj
Montaj için gerekli olan parça sayısı minimumda tutuluyor. Montaj profili ve üretim sırasında entegre edilen izolasyon bezi, kolay montajı ve güvenliği garanti ediyor. Sifon, 30 mm derinliğe sahip, deşarj hızı 27 lt/dk olan model ve 50 mm derinliğe sahip, deşarj hızı 39 lt/dk olan iki modelden oluşuyor. Ön montajlı dirseğe takıldıktan sonra 360° döndürülerek hizalanan sifonun bu özellik sayesinde montajı hatasız olarak yapılıyor.

Ürün hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşılabilir.

A: Koşuyolu Cad. No: 33 34718, Kadıköy – İstanbul
T: 0216 340 82 73
F: 0216 340 82 79
W: www.geberit.com.tr

Etiketler

Bir yanıt yazın