Hekimhan “Maden, Mekân, Doğa, Tarih” Mimarlık Öğrencileri Yaz Kampı

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde belediye tarafından mülk edinilen demir-çelik tesislerinin yeniden işlevlendirilmesi için 24-30 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek yaz kampına katılım için son başvuru tarihi 30 Haziran.

Mimarlık öğrencilerinin yerinde deneyimleme yöntemiyle mimarlığı paylaşmaları kapsamında, yerel yönetimlerle işbirliği içerisinde katılımcı bir yöntemle mekânların yeniden işlevlendirilip düzenlenmesi amacıyla TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi,Elazığ Şubesi, Eskişehir Şubesi, Gaziantep Şubesi, Hatay Şubesi, İzmir Şubesi ve Malatya Şubesi,Mersin Şubesi tarafından Malatya’nın Hekimhan ilçesinde belediye tarafından mülk edinilen demir-çelik tesislerinin yeniden işlevlendirilmesi için Hekimhan “Maden, Mekân, Doğa, Tarih” Mimarlık Öğrencileri Yaz Kampı düzenleniyor.

Doğu Anadolu’da maden, doğa ve tarihle şekillenen Hekimhan’ın tarihi ve mekânsal potansiyelinin açığa çıkarılması, kültürünü öğrenme ve yaşama yönelik teknik geziler ve sosyo-kültürel etkinliklerle (forum, söyleşi, atölye çalışmaları, konserler vb.) yürütülecek olan Hekimhan “Maden, Mekân, Doğa, Tarih” Mimarlık Öğrencileri Yaz Kampı 24-30Temmuz 2017 tarihleri arasında Hekimhan Belediyesi Ev sahipliğinde yapılacak.

Mimarlık öğrencilerinin başvurularını kayıtlı oldukları düzenleyici şubelere yapmaları gerekiyor. Kampa katılmaya hak kazanan öğrenciler 10 Temmuz 2017 tarihinde açıklanacak.

Kamp süresince konaklama Hekimhan Belediyesi organizasyonunda gerçekleşecek. Katılımın ücretsiz olduğu yaz kampı kapsamında öğrencilerin Hekimhan’a gidiş-dönüş ulaşım organizasyonu şubelerce yapılmayacak olup katılımcılarla Malatya Hekimhan’da buluşulacaktır. Kamp programının detayları ilerleyen günlerde açıklanacaktır.

Etiketler

Bir yanıt yazın