Design Week Turkey 2017 Teması “Potential of Design”

Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) işbirliğinde gerçekleşen Design Week Turkey 8-12 Kasım 2017 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda. Etkinliğin bu seneki teması “Potential of Design”.

Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) işbirliğinde düzenlenen Design Week Turkey atölyeleri, sergileri ve etkinlikleri 8 Kasım’da kapılarını açıyor.

Mobilya tasarımından modaya, grafikten aydınlatmaya kadar pek çok disiplinden bağımsız tasarımcı ve tasarım ofisleriyle üreticileri, genç yeteneklerle profesyonelleri ve tasarım tutkunlarını buluşturan Design Week Turkey’nin teması “Potential of Design” olarak belirlendi.

Design Week Turkey, “Potential of Design” kapsamında konuk ülke olarak Finlandiya’yı ağırlıyor. DWT katılımcıları bu yıl; Tasarım – Ekonomi İlişkisi, Görsel İletişim ve Moda Tasarımı, Endüstriyel Tasarım başlıkları altında çeşitli sunum ve konuşmalara katılacak.

Tasarım çerçevesinde düzenlenen atölye çalışmaları; Türkiye’nin farklı üniversitelerinden genç tasarımcıları ve yurtdışından davet edilen tasarım öğrencilerini, farklı disiplinler üzerine çalışan tasarımcıları ortak bir platformda buluşturacak.

Design Week Turkey kapsamında izlenebilecek sergiler ise farklı disiplinlerden Türk ve yabancı sanatçıları ve tasarımcıları ağırlayacak.

Etiketler

Bir yanıt yazın