Steni, Geleceğin Cephe Paneli

Orjinal Steni cephe paneli Sandefjord, Norveç'te geliştirildi ve 1965 yılında Norveç ve Danimarka pazarına sunuldu.

Steni, o tarihten bu yana, iç ve dış mekan kullanımı için sağlam bir ürün yelpazesi geliştirerek yaklaşık 50 milyon m2 cephe paneli üretti.

Geleceğin Cepheleri – 40 yıl garanti ile
Güneş ve yağmur, sıcak ve soğuğa karşı cephe panellerinin çok mukavemetli olması, uzun yıllar boyunca güçlü, dayanıklı ve güzel kalması gerekir. Tam da bunun için yapılan Steni Colour 40 yıl garantili.

Işıkla Oynamak
Yüzeyi elektron ışını ile kürlenmiş renkli akrilik cephe ve iç mekan panelleri NCS, RAL veya BS renk sistemlerinde neredeyse sınırsız sayıda farklı renkte ve üç farklı parlaklık seviyesinde (Matt – Half Matt- High Gloss) tedarik edilebiliyor.

Steni, Akrilik yüzeyin altında fiberglass takviyeli polymer kompozit gövdesi sayesinde hem yapısal olarak daha uzun ömürlü hem de solmazlık özelliğine sahip. Pürüzsüz yüzeyi sayesinde kir tutmuyan ürünün bakım ve temizliği kolay, düşük maliyetli ve antigrafiti özelliğe sahip.

Steni özellikle uygulama pratikliği dolayısıyla getirdiği maliyet avantajı ile ön plana çıkıyor. Ayrıca proje çizimlerine göre optimizasyonu, istenilen ebatlara göre kesimi ve vida yerleri için delik açma (vida ile montaj yapılacak ise) hizmetleri talep üzerine fabrikasyon yapılabiliyor.

Steni’nin ilham kaynağı yaşadığımız dünya

Steni ürün geliştirmeleri sırasında içinde yaşadığımız dünyadan ilham alıyor. İnsanlar, teknoloji, moda, mimari, trendler ve dizayn Steni’ye etrafımızı çevreleyen doğa kadar ilham veriyor. Yeni ürün gamında Steni özellikle ışık, yansımalar ve dokulardan ilham alarak, renk paletinde ve benzersiz yüzeylerinde bunu hayata geçiriyor.

 

A: 1.Levent Plaza, Büyükdere Cd. No: 173/A Kat: 7 34394 Levent İstanbul
T: 0212 386 3328
F: 0212 386 3200
W: www.mer-ger.com

Etiketler

Bir yanıt yazın