Aksa Akrilik Genel Merkezi İç Mekan Tasarımı

Yalova'da bulunan Aksa Akrilik Genel Merkezi için iç mekan tasarımı, mimari danışmalık ve kontrolörlük hizmetleri Escapefromsofa tarafından verildi.

Tasarımcılar, projeyi anlatıyor:

Yeşil bina sertifikasına sahip yapının ana giriş kapısından, galeri boşluğundaki resepsiyon alanına giriliyor, çelik konstrüksiyon merdiven ve asansörlerin bulunduğu bu alan ısı kontrollü cam olan ön ve arka cephesinden ve aynı zamanda çatı katından, zenital ışıkla, aydınlanıyor.

Sağlam ve kübik duruşuyla öne çıkan yan binalar, çelik ve cam konstrüksiyondan orta birimin şeffaf ve ferah yapısıyla dengeli bir kontrast oluşturuyor. 

Sol bina geniş ortak çalışma alanları ve idari odalara ayrılırken sağ bina showroom, konferans odası ve küçük bir amfi tiyatro odasını içeriyor.

Escapefromsofa ekibi tarafından tasarlanan iç mekanlar, sistem detayları hareketli ve hareketsiz mobilyalar, çağdaş bir çizgide kurgulandı. Duvarlarda kullanılan ahşap ve lake kaplamalar, yapı malzemelerindeki güncel seçkiyle öne çıkıyor. Farklı dokuların iç içe geçtiği mekanlar senkronize geçişler sağlıyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın