ProCE’18

Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü tarafından bu sene 3.’sü düzenlenecek olan ProCE proje geliştirme yarışmasına başvurmak için son tarih 15 Ekim 2018.

Yarışmacıların görevi onlara verilen hayali parayla, belirtilen arazi üzerinde, çalıştıkları şirketin yeni yatırımını belirlemek ve bunu şirketin sahibi olan jüri üyelerine sunmaktır.

Yarışmaya katılan takımlar 3 aşamadan geçer.

1. aşamada yarışmacılar takımlarını oluşturup başvurularını yaptıktan sonra projelerini hazırlarken onlara yol gösterecek olan seminerlere katılmak için Boğaziçi Üniversitesi’ne gelirler. Sektörünün önde gelenleri tarafından verilecek olan 2 günlük seminerler dizisinin ardından takımlar, Boğaziçi Üniversitesi’nden ayrılırlar. Takım arkadaşlarıyla beraber projelerini geliştirmeleri için önlerinde 30 günlük süreleri vardır. Elbette yarışmacılar bu bir aylık süreçte yalnız değiller! ULI (Urban Land Instıtute) tarafından lider gayrimenkul firmalarında çalışan kişilerden oluşan ve her gruptan belirli sayıda soru yanıtlayacak sektörel bir danışma heyeti ayarlanacaktır.

2. aşamada bir aylık süreçte projelerini oluşturan takımlar, sunumları ve hazırladıkları posteri göndererek ön eleme aşamasına katılırlar. Projeler, Boğaziçi Üniversitesi akademisyenlerinden oluşan jüri tarafından değerlendirilecektir.

3. aşama ise ön elemeden bir hafta sonradır. Seçilen 5 takım en az 2 üyesiyle beraber Boğaziçi Üniversitesi’ne gelerek, projelerinin geliştirilmiş halini sponsor firmaların üst düzey çalışan ve yöneticilerinden oluşan final jürisine sunarlar. Sen de Türkiye’nin ilk gayrimenkul geliştirme konulu vaka analizi yarışmasına katılmak, ULI’ın sürpriz ödüllerinden yararlanmak için hemen takımını oluştur!

Takvim

  • 15 Temmuz – 15 Ekim 2018 belirtilen kriterleri yerine getiren 4 ya da 5 kişiden oluşan takımla başvurunun tamamlanması
  • 19-20-21 Ekim 2018 Takımların Boğaziçi Üniversitesi’ne gelerek seminerlere katılmaları ve Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü onaylı sertifikalarını almaları
  • 23 Kasım 2018 Her takımdan en az 2 kişinin katılımıyla projelerin geliştirilmiş halinin sponsor firmaların üst düzey yöneticilerinden ve konuşmacılardan oluşan final jürisine sunulması.
  • 25 Kasım 2018 450’den fazla katılımcı ve inşaat, bankacılık gibi sektörlerden firmaların olduğu Civil Career etkinliğinde ilk 3’e giren takımlar için gerçekleştirilecek ödül töreni ve birinci olan grubun projesini sunması

*Seminerlere ve final sunumuna katılacak takımların 19-20-21 Ekim ve 23 Kasım tarihlerinde sağlanacak konaklama ve yemek ihtiyaçları katılım ücretine dahildir.

Ödüller

  • 1. olan takıma 2500TL
  • 2. olan takıma 1500TL
  • 3. olan takıma 1000TL para ödülü verilecektir.

Başvuru Formu

Yarışmacılar için: Buradan başvurabilirsiniz.

Gözlemciler için: Buradan başvurabilirsiniz.

Yarışmaya dair tüm detaylar tıklayın >>

Etiketler

3 yorum

  • didem-demir1 says:

    Şaka mı bu? eve gelen temizlik elemanlarına yevmiye mi veriyorsunuz? Mimarları mimar olduğundan soğuttunuz. Hiç ödül koyulmasa daha tatmin edici bulunurdu bu yarışma.

  • mustafa-balci2 says:

    Yarışma öğrenciler için ve her yarışma kendi bütçesi dahilinde planlanıyor,evet ödülde güzel bir ayrıntı ancak zaten bu yarışmaya ödül için gircekseniz gidin bi aylık part time işte çalışın daha çok kazanırsınız.Bilmiyorum okudunuz mu ama yarışma katılımcılara şirketlere temas kurma seminerler sunuyor kazanımları sadece maddi boyutta değerledirmemek lazım belki bu yarışmadan kazanıcağınız bir tecrübe ilerde türevi olan bir ihaleyi almanızı ve yanında şuan ki ödülün onlarca katını kazanmanızı sağlıcak ,naçizane görüşüm.

  • ufuk-sencanli says:

    Zamanda yolculuk mu yapıyoruz ? 19 Temmuz 2018 tarihli paylaşımın etkinlik takviminde 2017 yazması ilginç…

Bir yanıt yazın