Design Week Turkey 2018

Bu yıl "Tasarım Ekosistemi" başlığı ile düzenlenen Design Week Turkey, 16-18 Kasım tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde yapılacak.

T.C. Ticaret Bakanlığı koordinasyonu ile Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından tasarım kültürü oluşturmak ve Türkiye’deki tasarımcıları dünyaya tanıtmak amacıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen Design Week Turkey 2018, 16-18 Kasım’da Haliç Kongre Merkezi’nde yapılacak.

Ana teması “Tasarım Ekosistemi” olarak belirlenen etkinlikte Türk Tasarımı, Tasarım-Ekonomi İlişkisi, Küçük ve Büyük Endüstrilerde Tasarım ve Üretim, Girişimcilik, Zanaatkârlık, Endüstriyel Tasarım, Lüks Tasarım, Görsel İletişim Tasarımı ve Moda Tasarımı gibi Tasarım Ekosistemini oluşturulan konular ayrıntılı olarak işlenecek.

Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri 7. Kez Sahiplerini Bulacak

TURQUALITY® Programı dahilinde bu yıl yedincisi düzenlenen Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri’nde on üç ayrı sektörden son üç yıl içerisinde üretilmiş tasarımlar, otuz uluslararası jüri üyesi tarafından değerlendirilecek. Design Week Turkey kapsamında bu yıl ilk kez tasarım öğrencilerinin katılabileceği yarışmalar ve atölye çalışmaları da organize edilecek. Başarılı isimler, genç tasarımcılara ilham verecek ve rehberlik edecek örnek çalışmalarını paylaşırken, tasarımcı, girişimci, akademisyen, öğrenci ve sanayiciler de hafta boyunca bir araya gelecek.

Katılımın ücretsiz olduğu etkinliğe giriş için Design Week Turkey web sitesinden etkinliğe kayıt yaptırılması gerekiyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın