Üsküdar Belediyesi’nin Yeni Hizmet Binası Coşkuyla Açıldı

Fethi gören şehir Üsküdar’a yakışan yeni hizmet binasının açılış töreni gerçekleşti. Tüm birimlerin tek çatı altında toplanacağı yeni modern binada vatandaş daha kolay ve daha hızlı hizmet alacak.

Yeni hizmet binasının açılış töreni, Kadim Üsküdar’ın mahalle sakinlerine ve belediye personeline verilen kahvaltı ile başladı. Kahvaltının ardından Kur’an tilaveti yapıldı. Üsküdar sokaklarında yankılanan Kur’an tivaletinden sonra altıncı dönem Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara bir konuşma gerçekleştirdi.

“BU KADAR KISA SÜREDE TAMAMLANMASINA İNANAMADIM”

Kara, yaptığı konuşmada, “Yeni hizmet binası hayırlı uğurlu olsun. Ben, binanın bu kadar kısa sürede tamamlanmasına inanamadım. Başkanımızın bu kadar kısa sürede attığı başarılı adımları takdirle karşılıyorum.” dedi.Mustafa Kara’nın ardından konuşan Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Yeni binamızın ilk açılış gününde bizleri sizlerle buluşturan Allah’a şükrediyorum. Geçmiş Ramazan Bayramı’nızı tebrik ediyorum. Bugün Üsküdarlılar için, Üsküdar Belediyesi ailesi için, çok özel bir gün. Yıllardır kadim medeniyetin beşiği dediğimiz Üsküdar’ın yeni hizmet binasına kavuşma günü.” dedi.

Yeni hizmet binasının planlanması ve yapımında emeği bulunan altıncı dönem Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara’ya teşekkür eden Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Bu güzel hizmet binasının yapılışı aşamasında adeta kahrımızı çeken çok kıymetli Üsküdarlı, Çavuşdereli komşumlarıma özellikle teşekkür ediyorum” dedi.

Ayrıca Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, yeni hizmet binasının modern mimarisinde ve son teknolojiyle donatılan fonksiyonelliğinde emeği geçen yüklenici firmaya ve firmanın yetkilisi Bayram Albayrak’a ve ekibine teşekkürlerini sundu.

“DURMAK YOK YOLA DEVAM DİYECEĞİZ”

Daha kapsamlı bir açılış töreninin gerçekleştirileceğine vurgu yapan Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Sevinçliyiz, mutluyuz, bu güzel hizmet binasını bize tamamlama fırsatı veren Allah’a şükrediyoruz. Hamd ediyoruz bir kaza ve sıkıntı yaşanmadı. Yeni hizmet binamızda yeni heyecanla durmak yok yola devam diyeceğiz” şeklinde konuştu.

“MEYDAN DÜZENLEMESİNE BU HAFTA BAŞLAYACAĞIZ”

Eski binanın yıkımına bu hafta başlanılacağını belirten Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Bugün bu açılışla birlikte eski binamız ve çevresindeki meydan düzenleme faaliyetlerine başlıyoruz. Binamız ve yanındaki katlı otoparkla ilgili yıkım işlerine bu hafta başlayacağız” dedi.Eski dönemde Üsküdar sakinlerinin belediye ve kaymakamlık işlerini görebilmeleri için farklı yerlere gitmesi gerektiğini ve bunun adeta çile olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN, Kaymakamlığın yanında bulunan yeni belediye hizmet binasıyla bu sorunun da çözüldüğünü söyledi.Açılış töreni Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in konuşmasının ardından kurban kesimi ve kurdele kesimiyle tamamlandı.

Etiketler

Bir yanıt yazın