Mimarlar Derneği 1927 Dönem Açılış Partisi

Mimarlar Derneği 1927'nin 2016-2017 etkinlik döneminin açılış partisi 7 Ekim Cuma günü saat 19:30'da Mimarlar Derneği 1927'de yapılacak.

Mimarlar Derneği’nde açılış partisine çağrı:

Derneğimizin 2016-2017 programını ekte detayları sunulan Ekim ayı etkinlikleriyle başlatıyoruz. Önümüzdeki aylarda önceki dönemlerde olduğu gibi mimarlık ve ilgili alanları kapsayan, ulusal ve uluslararası mimarlık tartışmalarından ve kültürel gündemlerden referans alan, sizlerin de önerileriyle şekillenecek bir program geliştirmeyi hedefliyoruz.

Her zaman olduğu mesleki çerçevede sürdüreceğimiz faaliyetlerimizin yanı sıra kültürel, akademik ve sosyal alanlarda da etkin olmayı ve dernek mekanımızı ve etkinliklerimizi meslek örgütleriyle, sivil toplum kuruluşlarıyla, meslektaşlarımızla, öğrencilerle ve mimarlık kültürüne ilgi duyan diğer katılımcılarla daha çok paylaşmayı arzuluyoruz.

7 Ekim Cuma akşamı yapacağımız Açılış Partisi ve Ekim ayından başlayarak yapacağımız tüm etkinliklerde sizlerle bir arada olmayı diliyoruz. İlginiz, katılımınız, görüşleriniz ve önerileriniz çalışmalarımızda bize destek verecek, Derneğimizin aktif bir mesleki, kültürel ve sosyal paylaşım ortamı olarak kullanılmasını sağlayacaktır.

Etiketler

Bir yanıt yazın