Afiş Tasarımı Atölyesi

Görsel iletişim ajansı Fol Studio'nun kurucusu Volkan Ölmez tarafından yürütülecek olan Afiş Tasarımı Atölyesi 23 Eylül Cumartesi günü 6+1 Tasarım Atölyeleri'nde yapılacak.

Afiş Tasarımı atölye çalışması dijital araçlar kullanılarak, afişlere bütünsel bir bakış açısıyla bakmayı hedeflemektedir. Atölye çalışması boyunca katılımcılar renk, kompozisyon, tipografi gibi konuları uygulamalı olarak deneyimleme fırsatı bulacaktır. Atölye çalışmasına katılmak için herhangi bir ön bilgi gerekmemektedir.

Tarih: 23 Eylül 2017 Gün: Cumartesi Saat: 10:00-18:00 Süre: 1 Gün, 7 Saat 

Detaylı Bilgi & Kayıt: https://www.6arti1.com/TR/Atolyeler/107/Afis-Tasarimi/

Volkan Ölmez

1984 yılında İstanbul’da doğdu. 2007 yılında girdiği İstanbul Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’nden 2011 yılında mezun oldu. Grafik Tasarımı yüksek lisansını tamamladı. Eğitimi sırasında olduğu gibi mezuniyetinden sonra da sektörün önde gelen markaları için çalışmalar yapmayı sürdürdü. Çalışmalarında rafine tasarımlar, tipografi, fotoğrafçılık ve zanaatten iham alan Volkan Ölmez, yurt içi ve yurt dışında birçok prestijli sergiye katıldı. Uluslararası Tasarım Ödülleri, Avrupa Tasarım Ödülleri, The FWA, Altın Örümcek, Graphis, Type Director Club, Meksika ve Bolivya Poster Bienalleri’nde ödüller kazandı. Kadir Has Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü’nde yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır. Tasarım çalışmalarına kurucusu olduğu Fol Studio’da devam etmektedir. Grafik Tasarımcılar Meslek Kuruluşu (GMK) yönetim kurulu üyesidir.

Etiketler

Bir yanıt yazın