BKA Explore – Süreci Oluşturmak: Portfolyo Tasarımı

Mimarlık ve onunla etkileşimde olan konular ile bağlar kurmak amacı ile Bahadır Kul Architects tarafından düzenlenen "BKA Explore" söyleşi dizisi, 13 Mart Salı günü "Süreci Oluşturmak: Portfolyo Tasarımı" başlıklı Aykut Genç söyleşisi ile devam ediyor.

BKA Explore söyleşileri ile katılımcıların, hem kendileri hem de değişen tasarım süreçlerini farklı yönlerden keşfetmelerini sağlamak hedefleniyor. Ayda iki söyleşi olacak şekilde planlanan bu etkinlikler, Bahadır Kul Architects ofisinde düzenleniyor.

Serinin ikinci konuşmacısı Yaratıcı Yönetmen ve Grafik Tasarımcı olan Aykut Genç. 13 Mart Salı günü yapılacak söyleşinin konusu “Süreci Oluşturmak: Portfolyo Tasarımı”.

Genç tarafından söyleşinin içeriği şu şekilde tanımlanmakta:

Tasarımcının üretim sürecinin bir ifadesi olma niteliği taşıyan portfolyosu, yalnızca içerdiği parçaların “gösterildiği” bir alan olmasının yanı sıra, bu parçaların önemli bir taşıyıcı unsuru, bir kabuğu olması sebebiyle, Tasarım sürecinin ifadesi olma niteliği taşıyan portfolyo kendi tasarım sürecini de oluşturur.

Tüm söyleşiler ücretsizdir. Ancak etkinlik alanının sınırlı sayıdaki oturma kapasitesi sebebiyle Eventbrite üzerinden kayıt yaptırılması gerekmektedir.

Etiketler

1 Yorum

Bir yanıt yazın