BKA Explore – Bir Tasarım Aracı Olarak: Çizim

Mimarlık ve onunla etkileşimde olan konular ile bağlar kurmak amacı taşıyarak Bahadır Kul Architects tarafından düzenlenen "BKA Explore" söyleşi dizisi, 27 Mart Salı günü Oğul Öztunç ve Atıl Aggündüz söyleşisi ile devam ediyor.

BKA Explore söyleşileri ile katılımcıların, hem kendileri hem de değişen tasarım süreçlerini farklı yönlerden keşfetmelerini sağlamak hedefleniyor. Ayda iki söyleşi olacak şekilde planlanan bu etkinlikler, Bahadır Kul Architects ofisinde düzenleniyor.

Serinin üçüncü konuşmacıları Piknik Works kurucuları mimar Atıl Aggündüz ve mimar Oğul Öztunç. 27 Mart Salı günü yapılacak söyleşinin konusu “Bir Tasarım Aracı Olarak: Çizim”.

Sunumlarında çizimi yalnızca bir temsil aracı olarak kullanmayıp; çizim yolu ile tasarım yapmaktan, tasarımdan temsile doğru ilerleyen tüm süreçlerde çizimin/çizginin rolünden ve kendi projelerinde bu yolda nasıl ilerlediklerinden, çizim yapma sürecinde neleri keşfettiklerinden ve çizimin performatif yönünden bahsedecekler.

Tüm söyleşiler ücretsizdir. Ancak etkinlik alanının sınırlı sayıdaki oturma kapasitesi sebebiyle Eventbrite üzerinden kayıt yaptırılması gerekmektedir.

Etiketler

Bir yanıt yazın