Cep Yazıcısı

10 cm yüksekliğinde, 11,5 cm çapında ve yalnızca 300 gram olan mini yazıcı sayesinde bluetooth bağlantısı ile akılı telefonlarınızdan veya bilgisayarlarınızdan çıktı almanız çok kolay.

Bu damla şeklindeki portatif yazıcı İsraillli stüdyo Zuto Labs tarafından geliştirildi. Wireless bağlantısı ile tabletlerden, akıllı telefonlardan veya bilgisayarlardan dökümanlarınızın çıktısını almanız mümkün.

Jerusalem College of Technology mezunu olan ekip tarafından geliştirilen bu cep yazıcısı öğrencilik deneyimlerinden yola çıkarak şekillendi. Taşınabilir yazıcıların yaygınlaşmamasından yakınan ekip bu duruma el atmış: “Öğrenciyken laptoplarınızla kütüphanede, trende, kafede, sınıfta, birçok farklı mekanda çalışıyorduk. Çalışmamız bittikten sonra ise çıktı almak için kendinize bir yazıcı bulmakta zorlanıyorduk.”

10 cm yüksekliğinde, 11,5 cm çapında ve yalnızca 300 gram olan mini yazıcı Bluetooth bağlantısı ile akılı telefonlara veya bilgisayarlara bağlanabiliyor. Yazıcı, altındaki kapağı açtığınızda çalışmaya başlıyor ve üzerinde bulunan kağıda mürekkep püskürtüyor. Damla şeklindeki tasarımın ortasında şerit halinde görünen renk, yazıcının hangi rengi kullandığını belli ediyor.

Yazıcının, kağıt üzerinde her yöne hareket etmesini sağlayacak tekerlekleri bulunuyor. Sayfanın sonuna geldiğinde yazıcı bir alt satıda geçerek işleme devam ediyor. 1000 sayfa çıktı alınabilecek kadar mürekkep bulundurabilen portatif yazıcının şarjı 1 saate kadar dayanıyor.

Etiketler

6 yorum

Bir yanıt yazın