Gökçek Dönüşüme Tam Gaz Devam Ediyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent’in farklı bölgelerinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projelerinde yapım çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini söyledi.

Kentsel Dönüşüm projeleri ile Başkent’in çehresinin değiştirildiğini iddia eden Gökçek, bu kapsamda yapımı devam eden dönüşüm projelerinden biri olan “Hıdırlıktepe – Atıfbey – İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi”nde de çalışmaların hız kazandığını belirtti.

BİN 275 GECEKONDU YIKILDI

Ulus’a komşu bölgeleri kapsayan Proje kapsamında bugüne kadar yaklaşık bin 500 vatandaşla yapım sözleşmesi imzalandığını kaydeden Gökçek, çalışmalar kapsamında bin 275 gecekondunun da yıkımının gerçekleştirildiğini ifade etti.

‘KİMSE MAĞDUR OLMAYACAK’

Büyükşehir Belediyesi tarafından dönüşüm çalışmalarına başlanan bölgenin 1 milyon metrekarelik geniş bir alanı kapsadığını ifade eden Gökçek, “Yapım çalışmalarına başladığımız andan itibaren proje alanında kalan hak sahipleri başta olmak üzere hiçbir vatandaşımızın mağduriyet yaşamayacağı çözümler sunuyoruz” diye iddia etti.
Gökçek, Altındağ İlçesinde Ulus, Ankara Kalesi, Aydınlıkevler ve Örnek mahallelerine komşu, Orhangazi, Yıldırım Beyazıt, Atıfbey, Fatih, Çandarlı, Öncüler, Yavuz Selim ve Hacıbayram mahallelerini içine alan bölgede çalışmaların gerçekleştirildiğini ifade etti.

Etiketler

Bir yanıt yazın