Pecha Kucha Night Bu Yıl da Dopdolu Geçecek

Geçtiğimiz yıl Ertuğ Uçar'ın sunumuyla renklenen Pecha Kucha Night, bu yıl da ARKIMEET'in en keyifli etkinliği olmaya aday.

Her bir slaytın 20 saniyede anlatılmaya çalışıldığı, toplam 400 saniyede 20 slaytlık bir sunum tekniği olan Pecha Kucha, ARKIMEET’te gelenekselleştirilmek istenen etkinliklerden biri. Bu hızlı sunum temposu konuşmacıların konuyu net biçimde ele almasını sağlarken bir yandan da onları hayli zorluyor.

Geçtiğimiz yıl Ertuğ Uçar’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak yaptığı eğlenceli sunumu hayli ilgi görmüştü. ARKIMEET 2014’te tekrarlanacak olan Pecha Kucha etkinliği yine birbirinden keyifli konuşmacılarla renkli dakikalar yaşatacak.

Gazetecilerden Müzisyenlere Farklı Disiplinler Kentlerin Geleceğini Pecha Kucha’da Tartışacak

Bu yıl kentlerin, mimarlığın ve tasarımın geleceğini tartışmak amacıyla “Ya Sonra/ What’s Next ” temasıyla yapılacak olan ARKIMEET’in en keyifli etkinliği Pecha Kucha Night yine alanında birbirinden iyi isimleri ağırlayacak.

Karikatürist Cem Dinlenmiş, köşe yazarı Özgür Mumcu, gazeteci Elif İnce, müzisyen Harun Tekin, tasarımcı Derin Sarıyer, mimar Nevzat Sayın, Sedat Bayrak ve Hakan Evkaya’nın yer aldığı 8 kişilik konuşmacı kadrosu farklı disiplinlerden bakış açılarıyla kentlerin geleceğini izleyicilerle paylaşacak.

ARKIMEET 2014’le ilgili tüm gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın