Tasarım, Teknoloji ve Dahası

Sektörün yapı taşı UNICERA büyük randevuya hazırlanıyor.

Türk seramik, banyo ve mutfak sektörünün gelişiminde 27 yıldır önemli rol oynayan UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, dünyaya açılan markaları ve gelişen teknoloji ürünleri ile 24 – 28 Şubat 2015 tarihleri arasında sektörü, yeni pazarlara ulaştırmayı ve yeni alıcılarla buluşturmayı hedefliyor.

TÜYAP tarafından organize edilen, Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) iş birliğiyle düzenlenen, UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 2015’te de yoluna büyüyerek devam ediyor. Katılımcı ve ziyaretçilerini 11 salon 98.000 m2 kapalı sergileme alanında ağırlamayı hedefleyen fuar, geniş ürün yelpazesi ve CERAMICTECH Seramik İşleme Teknolojileri özel bölümü ile 27. buluşmaya hazırlanıyor.

İçinde bulunduğu stratejik konumunu doğru pazarlama kanallarıyla birleştiren UNICERA, değişen ve gelişen rekabet koşullarına rağmen yıllar içerisinde sektöre önemli faydalar sağladı. Böylece, üretim kapasitesi ile dünyayla rekabet eden Türk seramik, banyo ve mutfak sektörü, doğru hedef kitleyi UNICERA ile yakaladı. Ulusal ve uluslararası arenada yürüttüğü tanıtım ve tutundurma faaliyetleri ile profesyonellerin takvimindeki yerini alan UNICERA, yıllar içerisinde dünyanın önemle takip ettiği ticari bir etkinliğe dönüştü.

Hedef pazarlarda yaşanan siyasi istikrarsızlıklar ve dünyayı tehdit eden küresel sorunlar, yeni iş bağlantılarını her ne ölçüde etkiliyor olsa da UNICERA satış ve pazarlama ekipleri yarattıkları yeni imkanlarla hedefi her zaman yukarı çekmeyi başarıyor. Türk seramik, banyo ve mutfak sektörünü dünyaya tanıtan UNICERA; Amerika, İtalya, Rusya, Makedonya, Dubai, İran ve Almanya’da faaliyet gösteren, uluslararası sektörel yayınlarda, şehir merkezi, havalimanı gibi önemli noktalardaki reklam alanlarında ve online mecralarda yürüttüğü tanıtım faaliyetleri ile yurtdışında da büyük yankı uyandırıyor. Bunların yanı sıra uluslararası sektörel kurumlarla yürütülen görüşmeler neticesinde de sektöre yeni iş birlikleri ve fırsatlar yaratıyor. Fuara olan ilgi her geçen gün artarken, özellikle nitelikli bir pazar payına sahip, 850 milyonun üzerinde nüfusu ve artan enerji rezervleriyle dünyanın hızla büyüyen bölgesi Sahra Altı Afrika ülkelerinden de her gün çok sayıda ziyaretçi talebi alıyor.

Yurtiçinde 11, yurtdışında 7 ofis ve 57 temsilcilik ile Alım Heyeti organizasyonu düzenleyen UNICERA, Ortadoğu’dan Balkanlar’a, Doğu Avrupa’dan Karadeniz’e, Avrupa’dan Afrika’ya birçok ülkeden sektör profesyonellerini, katılımcıların en yeni ürün gruplarıyla buluşturmaya hazırlanıyor. Bunların yanı sıra İtalya, Almanya, Çin, Tayvan, Ukrayna ve Belçika gibi ülkelerdeki uluslararası markalarında katılım gösterdiği UNICERA, yakaladığı fırsatlar ile pazar payını arttırmaya devam ediyor.

Mimar, iç mimar, dekoratör, tasarımcı, mühendis, müteahhit, satın alma uzmanı gibi sektör profesyonelleri ve evini yenilemek isteyenlerin yakından takip ettiği UNICERA, elit markaları, en son teknolojileri ve en yeni trendleri ile karar verme merkezi olarak öne çıkıyor. UNICERA, zemin ve duvar kaplamaları; seramik, granit, mermer, mozaik, doğal taş, banyo ürünleri ve aksesuarları; vitrifiye ürünler, armatürler, havlupan ve dekoratif radyatörler, mutfak ürünleri ve aksesuarları, Hall 9 da sergileyeceği CERAMICTECH Seramik İşleme Teknolojileri özel bölümü ile seramik makineleri, makine yedek parçaları, yan sanayi ürünleri, hammaddeler ve kimyasallarını ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.

UNICERA, katılımcı ve ziyaretçilerine sunduğu ticari fırsatların yanı sıra düzenlediği etkinliklerle de fuara damgasını vurmaya devam ediyor. MSGSÜ Geleneksel Türk El Sanatları Bölümü Eski Çini Onarımları Ana Sanat Dalı Öğretim Görevlisi Timur Bilir ve Çini Tasarımcısı Nejla Anıl’ın sunumuyla gerçekleşecek olan “Mimaride İznik Çini Sanatı” konferansı ile İznik çinilerinin günümüz mimari uygulamalarını, mimari tasarım, çini tasarımı, üretim ve montaj dörtlüsünün süreç geçişlerini örnekler ile katılımcı ve ziyaretçilere sunmayı planlıyor.
Ticari trendler ve sektörün taleplerini yakından takip eden UNICERA, 24 – 28 Şubat 2015 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde katılımcı ve ziyaretçilerin tüm ihtiyaçlarına cevap vermeye hazırlanıyor.

Daha detaylı bilgi ve online davetiye formu için: www.unicera.com

Etiketler

Bir yanıt yazın