Kaleseramik, Farklı Yaşam Tarzlarına Özel Tasarımlarını UNICERA’da Tanıttı

Yapı sektörünün önemli markalarını bünyesinde barındıran Kaleseramik yeni ürünlerini, 24-28 Şubat tarihlerinde düzenlenen UNICERA 27. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nda İtalyan mimar Paolo Cesaretti tasarımı standlarında tanıttı.

Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale’nin yanı sıra İtalya’da satın aldığı Edilcoughi ve Edilgres ile önemli markaları bünyesine katan Kaleseramik, teknoloji ve tasarım odaklı ürünlerini, UNICERA’da İtalyan mimar Paolo Cesaretti ve Kaleseramik Konsept Tasarım Ekibi’nin ortak çalışması ile hazırlanan standlarında tanıttı.

Seramikten vitrifiyeye, banyo dolaplarından armatür ve duş sistemlerine kadar çok geniş bir yelpazede üretim yapan Kaleseramik’in yeni ürünleri, fuarda “İlhamımız İnsan” konseptiyle sergileniyor. Stantta oluşturulan rahat dolaşım alanları sayesinde, en yeni ürün ve serilerin alternatif kullanım alanlarından örneklere yer veriliyor. 

UNICERA’da seramik ile birlikte en yeni banyo tasarımlarını tüketicilerle buluşturduklarını vurgulayan Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahadır Kayan, “Kaleseramik olarak, her biri alanında lider olan markalarımızın özgün tasarımlarıyla rafine zevklere hitap ediyoruz. Kullanıcıların beklentileri doğrultusunda geliştirdiğimiz ürünlerle büyük ilgi gören Çanakkale Seramik, mimari tasarımlara yeni bir boyut kazandıran Kalebodur, banyoda geçirilen zamanı daha konforlu ve keyifli hale getiren Kale, tasarımlarında İtalyan dokunuşunu yansıtan prestijli markalarımız Edilcuoghi ve Edilgres ile fuarın yenilikçi yüzü olduk. Ayrıca Almanya’nın önde gelen armatür markası Hansa’nın Türkiye’deki iş ortağı olarak, en gelişmiş tasarım ve su sistemlerini de fuarda kullanıcılarla buluşturduk” dedi.

Son yıllarda doğal ahşap görünümlü ürün trendinin dünya genelinde yayıldığına dikkat çeken Bahadır Kayan, “Kaleseramik olarak, inovatif ürünlerimizle konumumuzu güçlendirip, bu eğilimin en güzel örnekleriyle oluşturduğumuz ‘Seramik Parke’ ürün grubunu, dünya pazarına sunuyoruz. Dijital teknolojiyle ürettiğimiz Çanakkale Seramik markalı doğal ahşap görünümlü seramiklerin, konutlardaki kullanımının daha da artacağına inanıyoruz. Banyodan mutfağa, salondan yatak odasına kadar evin her yerinde kullanılabilen bu seramikler, dayanıklı ve uzun ömürlü olmasının yanında, kolay temizlenebilen hijyenik yapısıyla öne çıkıyor” diye konuştu.

Kale 360 Programının Yeni Versiyonu da UNICERA’da

Geçen yıl tüketicinin hizmetine sunulan Kale 360 programının yeni versiyonu da ilk kez UNICERA’da tüketicinin kullanımına sunuluyor. Tüketicilerin hayatını kolaylaştırmayı hedefleyen ‘Kale 360’ın yeni versiyonunda, banyosunun planını çok daha kolay bir şekilde oluşturabilen kullanıcılar, binlerce Çanakkale Seramik ve Kalebodur markalı ürün arasından seçim yapabiliyor, beğendiği ürünleri kolayca planına ekleyebiliyor ve sonrasında banyosunu gerçek haliyle görüntüleyebiliyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın