İstanbul Serbest Mimarlar Derneği Görsel Kimliğini Yeniledi

İstanbul Serbest Mimarlar Derneği, kurulduğundan beri kullandığı logoyu ve görsel kimliği revize etti.

Bülent Erkmen tarafından tasarlanan İstanbulSMD kurumsal kimliği geçen 13 yıl boyunca kullanıldı ve diğer Serbest Mimarlar Dernekleri tarafından da benimsenerek uyarlandı. İstanbul SMD’nin yedinci yönetim kurulunun aldığı kararla, mevcut kurum kimliği derneğin faaliyetlerini daha iyi yansıtması için güncel gelişmelere ve iletişim teknolojilerine daha uygun olacak şekilde revize edildi.

Orijinal kurum kimliğinin çalışmaları sürecinde bulunan ve şu an kendi tasarım ofisinin yöneticiliğini yapan grafik tasarımcı Emre Çıkınoğlu tarafından tasarlanan yeni logonun yanı sıra seçilen renk paleti ve yazı tipi ile yenilenen görsel kimlik İstanbul Serbest Mimarlar Derneği’nin bundan sonraki tüm faaliyetlerinde ve iletişiminde kullanılacak.

Görsel kimliğin revizyonunun bir diğer aşaması olan web sitesinin altyapısının ve tasarımının güncellenmesi de aynı süreçte gerçekleştirildi. Gelişen güncel koşullara ve internetteki yeniliklere yeterince cevap vermeyen mevcut site, TTReklamWeb tarafından yeniden programlandı ve eski içerikler tasarlanan yeni siteye aktarıldı.

Etiketler

Bir yanıt yazın