Küçük Mimarlar İçin Yeni Kitaplar

Çocuk kitabı yazarı Gerry Bailey'in "Young Architect" serisi TÜBİTAK Yayınları tarafından Türkçe'ye çevirildi.

“Küçük Mimarlar” serisinde toplam 4 kitap var:

Yüksek Yapılar

Nerede yaşıyorsunuz? Apartmanda mı, müstakil bir evde mi yoksa bir kır evinde mi? Hepsi kulağa hoş geliyor ama biraz sıradan, öyle değil mi? Yüksek Yapılar’da pagodalardan kulelere, gökdelenlerden köprülere ilginç yüksek binalarla karşılaşacak, mimarların dünyasına adım atacaksınız. Belki bir gün siz de mimar olur, upuzun yapılar tasarlarsınız.

Masallardaki Evler

Nerede yaşıyorsunuz? Apartmanda mı, müstakil bir evde mi yoksa bir kır evinde mi? Hepsi kulağa hoş geliyor ama biraz sıradan, öyle değil mi? Masallardaki Evler’de şatolardan ayakkabı evlere, kulelerden kulübelere masallardan ilham alınarak yapılan evlerle karşılaşacak, mimarların dünyasına adım atacaksınız. Belki bir gün siz de mimar olur, okuduğunuz masallardan yola çıkarak ilginç evler tasarlarsınız.

Sıra Dışı Evler

Nerede yaşıyorsunuz? Apartmanda mı, müstakil bir evde mi yoksa bir kır evinde mi? Hepsi kulağa hoş geliyor ama biraz sıradan, öyle değil mi? Sıra Dışı Evler’de karavanlardan ağaç evlere, tipilerden buz evlere ilginç yapılarla karşılaşacak, mimarların dünyasına adım atacaksınız. Belki bir gün siz de mimar olur, sıra dışı evler tasarlarsınız.

Hem İş Yeri Hem Ev

Nerede yaşıyorsunuz? Apartmanda mı, müstakil bir evde mi yoksa bir kır evinde mi? Hepsi kulağa hoş geliyor ama biraz sıradan, öyle değil mi? Hem İş Yeri Hem Ev’de yel değirmenlerinden deniz fenerlerine, tuloulardan çiftliklere hem ev hem de iş yeri olarak kullanılan ilginç yapılarla karşılaşacak, mimarların dünyasına adım atacaksınız. Belki bir gün siz de mimar olur, çok amaçlı yapılar tasarlarsınız.

Etiketler

Bir yanıt yazın