Tırmanışçılara Özel Karavan Tasarımı

ABD'de yaşayan çift için tasarlanan mikro ev, çiftin macera tutkularına ve kaya tırmanışı sevgilerine hitap ediyor.

ABD’nin Mississippi eyaletinde yaşayan çift hayatlarına yolda devam etmeye karar verdiklerinde, mikro evler tasarlayan Tiny Heirloom’la çalışmaya başlamışlar. Yeni evlerinin hem macera tutkularına hem de kaya tırmanışına olan sevgilerine cevap vermesini isteyen çift ile tasarımcının iş birliği sonucunda Tiny Advanture Home isimli, hareketli bir ev ortaya çıkmış. Evi diğer mobil ve mikro evlerden ayıran özellik ise duvarlarının tırmanış antrenmanı yapmaya uygun oluşu.

Renkli tutmaçlarla kaplanmış evin iç mekânında oldukça modern bir tarz benimsenmiş. Doğayı bütünüyle kucaklayan tasarımda ahşap malzeme yoğunluklu olarak kullanılmış. Evin büyük boy penceresinin açılır kapanır olması içle dış arasındaki sınırın gerektiğinde kalkmasını sağlamış. Ev, motorlu bir aracın arkasına takılıp karavan olarak kullanılabilecek şekilde tasarlanmış.

Evin içindeki üst bölmelerde küçük bir ofis ve onun karşısına gelecek şekilde bir yataklık ile uyuma bölümü çözülmüş. Giriş kotuna ise mutfak, yemek yeme ve yaşama bölümü yerleştirilmiş.

Etiketler

Bir yanıt yazın