Nendo ve The Pokémon Company İş Birliği: Yetişkinler İçin Özel Ev Eşyaları

Nendo, The Pokémon Company ile iş birliği yaparak "Pokémon Mosaic" adını verdikleri koleksiyonu piyasaya sürdü. Bu koleksiyon, Pokémon hayranlarına yönelik özgün ev eşyalarını içeriyor.

Nendo, “yetişkinler” için tasarlanmış ve hayranların en sevdiği karakterlerin mozaik tarzı grafiklerine sahip Pokémon ev eşyalarını piyasaya sürüyor.

Japon tasarım stüdyosu Nendo, serideki karakterlerden esinlenen bir dizi ev eşyası üretmek için The Pokémon Company ile iş birliği yaptı.

Her ne kadar ilk Pokémon ürün serisi olmasa da “Pokémon Mosaic” koleksiyonu daha “yetişkin” bir kitleyi hedefliyor. Ürün yelpazesi, gerçek tasvirlerden ziyade Pokémon karakterlerinde görülen şekil ve renklerin soyut bir görünümünü alıyor. Bunlar daha sonra mozaik döşemeye benzer bir şekilde bir araya getiriliyor.

Pikachu, Charmander ve Bulbasaur gibi hayranların favorileri geometrik desenlere dönüştürüldü ve minderler, duvar saatleri ve çantaların yanı sıra bardak ve tabak gibi sofra takımlarını da içeren 75 parçalık bir koleksiyona yayıldı.

Nendo için bu proje, Pokémon hayranlarının ilk nesline hitap etme ve artık yaşlandıkları için onlara evlerine uygun bir şeyler verme şansı sunuyor.

“Pokemon içeren pek çok ürün olsa da Nendo koleksiyonu, The Pokémon Company ile işbirliği içinde, ilk nesil Pokemon hayranlarının artık yetişkinliğe ulaştığı ancak özünde hayran olmaya devam ettiği bağlamında, yetişkinler için günlük ev eşyaları olarak tasarlandı.”

Pokemon Mosaic koleksiyonu şu anda Nendo’nun online mağazasında görülebilir ve 1 Eylül’den itibaren satışa sunulacak.

 

 

 

Etiketler

Bir yanıt yazın