Snarkitecture’ın Yeni Enstalasyonu COS’un Koleksiyonlarından İlham Alıyor

Daniel Arsham ve Alex Mustonen'in kurduğu New York merkezli sanat ve mimarlık stüdyosu Snarkitecture'in COS iş birliğinde tasarladıkları enstalasyon 19 Kasım'a kadar Seul'de deneyimlenebiliyor.

COS’un koleksiyonlarından ve değerlerinden ilham alan Snarkitecture, ziyaretçileri düşündürücü bir ortamda kesinliği ve şansı keşfe davet eden interaktif bir enstalasyon tasarladı. Binlerce cam bilye, odada hareket ederek büyüleyici bir deneyim yaşatıyor.

Etkinlik, mimar Jean-Michel Wilmotte tarafından tasarlanan ve şehrin Pyeongchang-dong bölgesinde bulunan Gana Art Center’da düzenleniyor.

COS’un Yaratıcı Direktörü Karin Gustafsson:

Üçüncü kez Daniel ve Alex’le iş birliği yaptığımız için çok memnunuz. Enstalasyonun nasıl hayata geçeceğini görmek için heyecanla bekliyoruz. Deneysel stillerini ve malzemeleri ilginç şekillerde kullanarak insanlarla etkileşim kurma kabiliyetlerini çok etkileyici buluyoruz. Bu enstalasyonu markamızla güçlü bir uyumu bulunan canlı ve dinamik şehir Seul’de sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. 

Snarkitecture’un ortakları Daniel Arsham ve Alex Mustonen:

COS ile işbirliği serimizi devam ettirdiğimiz ve Snarkitecture’ın Seul’deki ilk projesini gerçekleştireceğimiz için çok heyecanlıyız. Enstalasyon, son COS koleksiyonunun teknik anlayışını Snarkitecture’ın eğlenceli ve interaktif bir ortam yaratma yaklaşımıyla buluşturuyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın