12. RAF Ürün Dergisi Kapak Tasarım Yarışması Sonuçlandı!

RAF Ürün Dergisi'nin 2018 Ocak sayısının kapağında yer alacak tasarım, arkitera.com editörlerinin ön elemesi ve jüri üyelerinin oylarıyla belirlendi.

Bu sene, Kapak Tasarım Yarışması’na 390 kişi tasarımlarıyla başvurdu. RAF Ürün Dergisi’nin 2018 Ocak sayısının kapağında yer alacak tasarım, Arkitera.com editörlerinin ön elemesi ve jüri üyelerinin oylarıyla seçildi.

2017 yılının kapaklarını tasarlayan tasarımcılardan oluşan seçici kurulda Arman Akdoğan, Ömer Selçuk Baz, Doğu Kaptan, Ahmet Turan Köksal, geçen yılın kazananı Afif Eymen Nalbant ve Ömer Yılmaz jüri üyeliği yaptı.

12. RAF Kapak Tasarım Yarışması’nı Zeynep Baştürk Kazandı
21 Aralık tarihinde Arkitera.com editörleri oylaması sonrasında belirlenen 29 tasarım üzerinden yapılan jüri değerlendirmesi sonucunda Zeynep Baştürk’e ait olan tasarım, RAF Ürün Dergisi Ocak 2018 sayısının kapağında yer almak üzere ödüle layık görüldü. Bununla birlikte 2019 Ocak sayısının kapak tasarımının seçileceği bir sonraki yarışmada da jüri üyelerinden biri olmaya da hak kazanan yarışmanın birincisi, iPad Air kazandı.

Birinciye ait tasarımı RAF Ürün Dergisi’nin Ocak sayısının kapağında görebilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın