Kale, ‘İnsan’, Teknoloji’ ve ‘Tasarım’ Odaklı Ürünleriyle UNICERA’daydı

Kaleseramik, UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na; Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale Banyo markalarının yanı sıra İtalya'da satın aldığı Edilcuoghi ve Edilgres'in en yeni serileriyle katıldı.

27 Şubat-03 Mart 2018 tarihlerinde düzenlenen UNICERA’da, Demirden Design ve Kaleseramik Teşhir Tasarım Ekibi’nin ortak çalışması ile hazırlanan Kale standında, en yeni ürünler alternatif kullanım alanlarından örneklerle sunuldu.

UNICERA’daki 956 metrekarelik Kale standında, tüketicinin banyosu için tüm ihtiyaçlarını karşılayacak bütünsel çözümler sunularak, müşteri deneyimine önem verildi. İnovatif ürünlerin en güzel örneklerinde Kalesinterflex’in 120×360 cm boyutlarındaki yeni gamı ve Kalebodur’un yeni koleksiyonu Kalestone+ katılımcılardan büyük ilgi gördü. Kale Banyo’nun yeni nesil duş teknesi KaleBLU da, ilk defa UNICERA’da tüketici ve profesyonellerin beğenisine sunuldu.

Kale standında ayrıca, Kalesinterflex komple banyo çözümleri ve stil sahibi bütünsel banyolar, yeni teknolojik ürün grubu Kalestone+ Koleksiyonu, Mix-match soyut gösterimler ile Edilcuoghi ve Edilgres’in yeni ürün gamı sunuldu.

Etiketler

Bir yanıt yazın