Zonguldak Valiliği Projelerini Tanıttı

Zonguldak'ın doğal, kültürel ve endüstriyel değerlerinin tanıtılması üzerine Zonguldak Valiliği tarafından hazırlanan kentsel tasarım ve küçük ölçekli turizm projelerinin yer aldığı proje.67.gov.tr açıldı.

2014 – 2023 Batı Karadeniz Bölge Planı doğrultusunda turizmin geliştirilmesi ve çeşitlendirilmesi önceliklerine uygun olarak; Zonguldak Valiliği tarafından 2023 Turizm Stratejileri kapsamında hazırlanan projeler ile ilin sahip olduğu potansiyellerin değerlendirilmesi ve Zonguldak’taki doğa ve kültür turizminin canlandırılması hedefleniyor. 

Zonguldak Kıyı Yenileme, Zonguldak Mağaraları Ziyaretçi Merkezi, Üzülmez Kültür Vadisi, TTK Rombaki Çocuk Bilim Merkezi, A Tipi Misafirhane ve Zonguldak TSO Apiterapi Köyü gibi doğa ve kültür temaları etrafında şekillenen pek çok proje, proje.67.gov.tr adresi üzerinden konumu, teması ve durumuna göre filtrelenerek incelenebiliyor. Ayrıca site ziyaretçileri, Zonguldak hakkındaki önerilerini de “Öneride Bulunun” sayfası üzerinden yetkililere iletebiliyor. 

Zonguldak’ta yürütülen projeleri, Instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın