Zaha Hadid Architects’ten Heykelsi Reklam Panosu: Kensington

Kensington, yeni tasarım diliyle reklam panosu kavramını yeniden tanımlayarak Londra'da çağdaş tasarımla dijital medyayı birleştiren bir iletişim kanalı oluşturuyor.

Yenilikçi dijital ekran teknolojisini çift şeritli mat paslanmaz çelik ve kavisli bir dijital ekran ile birleştiren Kensington, West Cromwell Road’da yer alıyor. Aynı zamanda,  Zaha Hadid Architects’in reklam panosu anlamında yapmış olduğu ilk çalışma.

Kensington’un yüksek çözünürlüklü 8 mm piksel ekranı (26×6 metre), (30×9 metre) çelik strüktür ile çerçevelenmiş olup, markalar için maksimum görüntü kalitesi sağlıyor.

Yerel çevreyi güçlendirmek için yeşil bir alana kurulan Kensington, yayaların görüşünü artırmak için bütünleşik aydınlatma görevini de üstleniyor.

JCDecaux ile İş Birliği

Zaha Hadid Architects’ten Melodie Leung, “Markaların bu dijital heykele nasıl tepki verdiğini görmek büyüleyici olacak. JCDecaux ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, medya platformlarına yeni olanaklar geliştirmek için oldukça önemliydi.”

JCDecaux’un CEO’su Spencer Berwin, “Tasarım, JCDecaux’un DNA’sının kalbinde bulunuyor. Aynı zamanda Zaha Hadid Architects ile iş birliği içinde olmaktan oldukça gururlu olduğumuzu da belirtmek istiyorum. Çağdaş reklamcılık yapısını kurmak için Londra’ya getirdikleri bu olağanüstü vizyon, şehir manzaralarını kamu ve reklam müşterilerinin yararına dönüştürmek için JCDecaux’un nasıl çalıştığının altını çiziyor.”

Etiketler

Bir yanıt yazın