RAF’ın 2018 Eylül Sayısı Çıktı!

"Türkiye'nin Ürün Dergisi" RAF, 76. sayısı ile mimarları ve uygulayıcıları en yeni ürünlerle buluşturmaya devam ediyor.

RAF Ürün Dergisi’nin Eylül 2018 sayısı ile 39 ürün tanıtım sayfası ve 24 ürün reklamı elinizin altında.

RAF 76’nın Kapağını Gönül Ardal ile Yelin Evcen Tasarladı

RAF Ürün Dergisi’nin 76. sayısının kapağı, Gönye Proje Tasarım‘dan Gönül Ardal ve Yelin Evcen‘e ait. Mimar Yelin Evcen ve iç mimar Gönül Ardal tarafından 2010 yılında İstanbul’da kurulan Gönye Proje Tasarım; rezidans, toplu konut ve ofis projeleri başta olmak üzere birçok alanda iç mimari proje üretiyor.

Proje Dosyası’nın Eylül Ayı Konuğu Sakarya Stadyumu Oldu

Sakarya’da inşa edilen 28.000 seyirci kapasiteli stadyum Alper Aksoy Architects tarafından tasarlandı. Türkiye Ulusal Stadyum Programı’nın bir parçası olarak inşa edilen yapının, kentin deprem sonrasındaki yeniden yapılanmasının sembolü olması amaçlandı ve bu bağlamda stadyumun “sağlamlık ve hafiflik” algısının güçlü tutulması ile beraber, güncel ihtiyaçlara uygun olarak UEFA ve FIFA standartlarına cevap verecek nitelikte olması hedeflendi.

İç Mekan Dosyası’nda Galeries Lafayette İncelendi

Emaar Square Mall içerisinde 11.000 m²’lik bir alana sahip Galeries Lafayette’in konsept tasarımı Plajer & Franz Studio’ya ait iken uygulama ve şantiye süreçleri, yerel mimari ofis olarak YOO Mimarlık tarafından yapıldı. Projenin uygulama süreci on beş ayda tamamlandı. 15,7 metre çapındaki kubbesi ile dikkat çeken mağazanın her bir detayında, Galeries Lafayette’in klasik mimariden modern yapıya dönüşen konsepti işlenmiş durumda.

Gelecek Sayıda…

Bir sonraki RAF sayısının kapağını Gürhan Bakırküre tasarlayacak. Proje dosyalarında ise ikidesign’ın Vadistanbul Park Projesi ile 3XKO tarafından tamamlanan Vadistanbul AVM İç Mekan Projesi incelenecek.

RAF Ürün Dergisi’nin içeriğine www.raf.com.tr adresinden ulaşabilir, dergide yer alan yeni malzemeleri ve özelliklerini inceleyebilirsiniz.

Etiketler

1 Yorum

Bir yanıt yazın