Kaleseramik IKEA Türkiye İş Birliği Yaptı

Türkiye seramik sektörünün öncü kuruluşlarından Kaleseramik ile mağazalar zinciri IKEA işbirliği yaptı. IKEA Türkiye'nin mağazalarındaki örnek yaşam alanları, Çanakkale Seramik markalı seramik karolar ve Kale markalı banyo ürünleri ile yeniden tasarlandı.

Ankara, Antalya, Bursa, İzmir ve İstanbul’da 3 mağaza olmak üzere Türkiye’de toplam 7 mağazasıyla hizmet veren IKEA Türkiye’nin, tüm örnek yaşam alanlarında Çanakkale Seramik markalı seramik karolar ve Kale markalı banyo ürünleri kullanıldı. Ayrıca IKEA Türkiye’nin mağazalarındaki müşteri tuvaletlerinde de Kale markalı banyo ürünleri tercih edildi.

Kaleseramik Pazarlama Direktörü Zeliha Özay Yurdatap, kullanışlı tasarımlarıyla sevilen uluslararası bir marka ile iş birliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti:

Bizim gibi evlerde tasarımı ve işlevselliği ön planda tutan IKEA Türkiye ile yaptığımız işbirliği kapsamında, kullanıcılar özgün ürünlerimizi ve bütünsel çözümlerimizi IKEA mağazalarındaki örnek yaşam alanlarında da yakından inceleme fırsatı bulacak.

Etiketler

Bir yanıt yazın