Türkiye’nin Ürün Dergisi RAF’ın Şubat Sayısı Çıktı!

RAF Ürün Dergisi, 2019 yılından itibaren yenilenen yayın takviminin ardından Şubat sayısı ile okurlarını en yeni ürünlerle buluşturmaya devam ediyor.

2019’un ilk sayısı olan Şubat sayısında, farklı kullanım alanlarına sahip birçok ürün ele alınıyor. Ürünlerin tanıtım sayfalarındaki güncel iletişim bilgileri üzerinden firmalara ulaşarak detaylı bilgi almak mümkün.

Yetmiş Sekizinci Sayının Kapağı, 13. RAF Ürün Dergisi Kapak Tasarım Yarışması ile Seçildi

Bu sene rekor sayıda katılım gösterilen RAF Ürün Dergisi Kapak Tasarım Yarışması‘na 565 kişi tasarımlarıyla başvurdu. Arkitera.com editörleri oylaması ve jüri değerlendirmesi sonucu Elif Türk’e ait olan tasarım, RAF Ürün Dergisi 2019 Şubat sayısının kapağında yer almak üzere seçildi.

Proje Dosyası’nda Bu Ay, Deposite Projesi Ele Alındı

KG Mimarlık tarafından hayata geçirilen Deposite projesinin parseli İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde, mevcut bir yapının bitişiğinde yer alıyor. Mevcut yapı ile yeni tasarlanan yapının sahibi tarafından, mevcut yapının üzerine de mescit olarak kullanılmak üzere bir kat ilave edilmesi istendi. Tüm bu veriler ışığında mevcut yapı ile tamamen zıt, yapının üst katını da saran, adeta abanan bir metal örtü altında gizlenen bir ek bina tasarlandı. Düzenleme esnasında eski yapıya da yer yer dokunuldu ve cephesi yeniden düzenlendi.

İç Mekan Dosyası’nda Yemeksepeti Park İncelendi

Erginoğlu & Çalışlar Mimarlık iş birliği ile Levent’te hayata geçirilen Yemeksepeti Park, 10.000 m²’lik ferah bir alanda keyifle çalışma imkanı sunuyor. Uyku odalarından hamaklı kütüphaneye, spor salonundan oyun odalarına, ortak çalışma alanlarından teras bölümüne, tribün alanından fotoğraf stüdyolarına kadar beş kattan oluşan binasıyla Yemeksepeti, Türkiye’deki dinamik ofis anlayışına yeni bir boyut getiriyor.

RAF Ürün Dergisi’nde “Gelecek Sayının Kapak Tasarımcısı” ve “Gelecek Proje Dosyaları”

Nisan ayında yayımlanacak olan 79. RAF Ürün Dergisi sayısının kapağını Slash Architects tasarlıyor. Gelecek sayının proje dosyalarında ise A Tasarım Mimarlık’ın projesi ile yenilenen Atakule Çarşı ile Boytorun Mimarlık tarafından tasarlanan Mercedes-Benz Mengerler Etiler Showroom yer alacak.

RAF Ürün Dergisi’nin içeriğine www.raf.com.tr adresinden ulaşabilir, dergide yer alan ürünleri özellikleri ile birlikte inceleyebilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın