YOO Yaz Staj Programı İçin Başvurular Açıldı

YOO Mimarlık Staj Programı, YOO Mimarlık'ın Maçka'daki merkez ofisinde ve İstanbul içi genel şantiye sahalarında staj yapmak isteyen, Türkiye geneli üniversitelerin mimarlık ve iç mimarlık bölümlerinde okuyan 3. ve 4. sınıf öğrencilerine açıktır.

2007 yılında üç ortak tarafından soyadlarının baş harflerinden oluşan (Alparslan Özarpat – Orçun Özkan – Alptekin Yıldız) bir mimarlık ofisi olarak kurulan YOO Mimarlık, on iki yıldır geliştirdiği yenilikçi iş modeline her geçen gün yeni istihdam alanları yaratarak yoluna devam ediyor. YOO Mimarlık’ın 2019 yılı yaz dönemi için başlattığı “YOO Mimarlık Staj Programı”; Maçka İstanbul merkez ofisinde ofis stajı ve İstanbul içi genel şantiye sahalarında şantiye stajı yapmak isteyen, Türkiye geneli üniversitelerin mimarlık ve iç mimarlık bölümlerinde okuyan 3. ve 4. sınıf öğrencilerine açıktır.

12 Mart 2019 Salı günü duyurulan programı için başvurular 1 Nisan 2019 Pazartesi gününe kadar devam edecek. Öğrenciler bu adres üzerinden portfolyo, CV, öğrenci belgesi ve transkriptlerini yükleyerek başvurularını tamamlayabilecekler. Başvuruların ardından yapılacak on beş günlük değerlendirme sürecinde her döneme bir öğrenci denk gelecek şekilde toplam ofis için üç, şantiye için altı öğrenci seçilecek. İlgili tarihte başvuruda seçilmesine rağmen gelemeyecek veya iletişim kurulamayan öğrencilerin yerine ise üç ayrı yedek öğrenci seçilecek. Yedek olarak seçilen öğrencilere de 30 Nisan 2019 tarihinde bilgi verilecek. Minimum otuz iş günü boyunca staj yapması beklenen öğrenciler, başvuru esnasında staj türlerini ve staj yapabilecekleri tarih aralığını da seçebilecekler.

Stajyerlerin YOO Mimarlık’ta staj yaptıkları sürede çalışmaları, ofis bünyesinde oluşturulan özel bir ekip tarafından çalışmaları değerlendirilecek ve işe alımlarda öncelik kazanma fırsatı yakalayacaklar.

Ofis stajı yapan stajyerler YOO Mimarlık merkez ofisine ek olarak üç gün bir diğer Mimar Holding kuruluşu olan “arcoglobal” merkezinde de mağaza mobilya imalat süreçlerini ve üretim hattını görme fırsatını yakalayacaklar. Bunlara ilave olarak stajyerler; YOO Mimarlık’ta düzenlenen malzeme tanıtım toplantıları, işveren toplantıları, şantiye ziyareti, malzeme seçimi ve satınalma konularında da diğer departmanlarla birlikte çalışarak süreci öğrenme imkanı bulacaklar.

Koşullar
• Stajyerlerin Intermediate seviyesinde İngilizce bilgisine sahip olması zorunludur.
• Stajyerlerin not ortalamalarının 4.00 üzerinden en az 3.00 olması gerekmektedir.
• Staj programı sadece Mimarlık ve İç Mimarlık Bölümü öğrencilerine açıktır.

Başvuru Süresi: 12 Mart 209 – 1 Nisan 2019
Sonuçların Duyurulması: 15 Nisan 2019

Staj Dönemleri
I. Dönem: 10 Haziran 2019 – 12 Temmuz 2019
II. Dönem: 16 Temmuz 2019 – 23 Ağustos 2019
III. Dönem: 26 Ağustos 2019 – 27 Eylül 2019

Başvuru linki detaylı bilgi: www.yoo.com.tr/staj

Sorular için iletişim adresi: staj@yoo.com.tr

Etiketler

Bir yanıt yazın