Bauhaus Lab 2019: “Küresel Modernizm Çalışmaları”

Bauhaus Lab'ın bu seneki konusu "Küresel Modernizm Çalışmaları". Genç mimar, tasarım, sanat ve tasarım tarihi konusunda küratöryel çalışmalar yapan profesyoneller 15 Nisan'a kadar programa başvuruda bulunabiliyor.

Bauhaus Lab’ın amacı, üç aylık bir süre içinde küresel modernizm alanındaki bir konuyu ele alan disiplinlerarası bir araştırma topluluğu oluşturmak. Bu sene, 12 Haziran – 9 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek program sonucunda çıkan bulgular Bauhaus Dessau’daki ortak bir sergi çerçevesinde sunulacak.

Açık çağrıya, genç mimar, tasarım, sanat ve tasarım tarihi konusunda küratöryel çalışmalar yapan profesyoneller başvurabiliyor. Uluslararası bir jüri tarafından en fazla sekiz katılımcı seçilecek. Program İngilizce, katılım ücretsiz ve tüm katılımcılara Bauhaus Dessau’da çalışma alanları sağlanacak.

Başvurmak için, 15 Nisan 2019 tarihine kadar Bauhaus Dessau Vakfı program başkanı Dr. Regina Bittner’e lab@bauhaus-dessau.de email adresi üzerinden özgeçmiş, portfolyo ve niyet mektubunun gönderilmesi gerekiyor. Detaylı bilgi https://www.bauhaus-dessau.de/en/programmes/bauhaus-lab-3.html adresinde bulunabilir.

Etiketler

Bir yanıt yazın