VitrA, Yeşil İş Konferansı’na Sponsor Oldu

VitrA, bu yıl İstanbul Swissotel'de üçüncüsü düzenlenen Yeşil İş Konferansı'na sponsor oldu.

Düşük karbon ekonomisine geçiş sürecinde iş dünyasındaki son gelişmelerin, proje ve ürünlerin paylaşıldığı konferansta, sürdürülebilir bir geleceğin ancak çevre ve iklim değişikliği konusunda atılacak adımlarla sağlanacağı vurgulandı. Düşük karbon ekonomilerinde değişen müşteri davranışlarının tartışıldığı toplantıya moderatörlük yapan VitrA Pazarlama Direktörü Berna Erbilek, küresel rekabet yolunun yeşil ekonomiden geçtiğini, rekabette farklılaşma başarısının, işin odağına müşteriyi koymakla sağlanacağını belirtti.

Erbilek, “Düşük karbon ekonomisine yöneliş, yaşamın ve ekonominin karbondan arındırılması, ekonomik aktivitelerin karbona bağımlılığının azaltılması anlamına geliyor. İş dünyasının bu değişime ayak uydurması ve yeşil iş modellerine geçmesi, karbon yönetimi konusundaki fırsatları da beraberinde getiriyor. Bu süreci hızlandırmak, biraz da müşterinin gündemini bu yönde değiştirmekten, davranışlarını etkilemekten geçiyor.” dedi.

Türkiye’nin çevreci faaliyetleriyle öncü kuruluşu VitrA, etkinlikte, ürünlerini taşırken kullandığı paletlerden oluşan özel standıyla yer aldı. Standda katılımcılara, Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu markalarının üretim, tasarım ve yönetim felsefesini ifade eden “Blue Life” konseptiyle ilgili bilgi verildi. VitrA’nın, sektöründe ilk ve tek marka olarak sahip olduğu Eko-Etiket ve FSC sertifikaları hakkında açıklamalar yapıldı.

Etiketler

Bir yanıt yazın