KBÜ, “Ulusal Öğrenci Fikir Projesi Yarışması”nda Derece Aldı

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ahmet Gürbüz, "Ulusal Öğrenci Fikir Projesi Yarışması"ında derece aldıklarını bildirdi.

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ahmet Gürbüz, “Ulusal Öğrenci Fikir Projesi Yarışması”ında derece aldıklarını bildirdi.

Gürbüz, gazetecilere yaptığı açıklamada, TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin açmış olduğu yarışmada, mimarlık bölümü üçüncü sınıf öğrencilerinden Eyyüp Türker’in, katılmış olduğu dönem projesi ile Jüri Teşvik Ödülü’ne layık görüldüğünü söyledi.

KBÜ’nün her alanda başarılara imza atığı vurgulayan Gürbüz, şöyle dedi:

“Teması, ‘Türkiye’deki konut anlayışının ve mevcut konut çevrelerinin, sosyal kavramı üzerine düşünülerek sorgulanması ve kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiği bir bölge olan Mamak’ta alternatif konut projelerinin elde edilmesi’ olan yarışmada fakültemizin mimarlık bölümü öğrencisi Eyyüp Türker hazırladığı proje ile ödüle layık bulunmuştur. Bu başarısı için öğrencimizi kutluyorum. Yarışmaya katılan tüm projeler 23 Şubat-2 Mart 2012 tarihleri arasında Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde sergilenecektir.”

Etiketler

Bir yanıt yazın