Ethel Baraona Pohl İstanbul Tasarım Bienali Ekibine Katılıyor

Mimar, yazar ve blog yazarı olan Ethel Baraona Pohl, ikinci yardımcı küratör olarak Joseph Grima'nın yürüttüğü "Adhokrasi" ekibine katılıyor.

Musibet ve Adhocracy Başlıklarında İki Ayrı Sergi

İstanbul Tasarım Bienal’nin küratörleri Emre Arolat ve Joseph Grima, “Kusurluluk” (Imperfection) temasını ayrı ayrı yorumlayarak, bağımsız çalışmalarla iki farklı yaklaşım sunacak. Emre Arolat’ın “Musibet”, Joseph Grima’nın ise “Adhocracy” başlıklarını taşıyacak İstanbul Tasarım Bienali sergilerine katılmak isteyenlerin proje başvurularını 2 Haziran 2012 tarihine kadar göndermeleri gerekiyor.

Ethel Baraona Pohl Hakkında

Ethel Baraona Pohl. Mimar, yazar ve blog yazarı olan Ethel Baraona Pohl, profesyonel (iletişim) ağını belli başlı mimari yayınlarla bağlantılı bir biçimde geliştiriyor. Domus, Quaderns, ve MAS Context başta olmak üzere çeşitli blog ve dergilerde konuk editör olarak makaleler yayınlayan Ethel, çalışmalarını sergilemek üzere Postópolis! DF, ve uluslararası mimarlık festivali Eme3 gibi etkinlikler tarafından davet edildi. César Reyes Nájera ile birlikte, hem dijital hem de basılı projeleri ile mimarinin gelecekteki muhtemel başlıklarını ele alarak geleneksel yayınların sınırlarını zorlayan dpr-barcelona bağımsız yayınevinin kurucularından.

Etiketler

Bir yanıt yazın