VitrA 3. Kez Tasarımın Kalbi Milano’daydı

VitrA, dünya mobilya sektörünün en büyük buluşması olarak tanımlanan ve bu yıl 17-22 Nisan 2012 tarihlerinde Milano'da düzenlenen Salone del Mobile 2012 fuarına, 3. kez katıldı.

VitrA, Fransız tasarımcı Christophe Pillet’nin imzasını taşıyan standında, çevreyle dost, konfor ve ergonomi sunan ürünlerinin yanı sıra, yeni malzeme ve yüzeylerdeki yetkinliğini de sergiledi.

Pillet’nin tasarladığı stand, VitrA’nın, üretimden tasarım ve yönetime kadar her aşamada, kaynakları verimli kullanma ilkesini yansıtı. Markanın miras aldığı değerlerle, geleceğin yaşam alanlarına ilham veren tasarımları bir araya getiren stand, VitrA’nın dinamik ve genç çizgisine dikkat çekti. Mobilya sektörünün trendlerini belirleyen fuarın ziyaretçilerine “dünya vatandaşı” olduğunu vurgulayan VitrA, açılış günü, tasarımcıları ve gazeteci dostlarını standında ağırladı.

Standda, ünlü tasarımcı Ross Lovegrove’un imzasını taşıyan lavabodan pisuvara, armatürden küvete pek çok ürünü yer alırken; Defne Koz ve Dima Loginoff’un tasarladığı karo koleksiyonları beğeni topladı. Su ve enerji tasarrufuna olanak veren, çıkış ucunda biriken kireci kendi kendine temizleyen armatürlerin yanı sıra, siyah ve beyaz renkleriyle banyoların havasını değiştiren armatürlerin yanı sıra; kombi dostu armatür da C-Line dikkat çekti. Evde spa keyfi yaşatan T4 banyo küvetleri; renkli alternatifleriyle Water Jewels lavabolar ve suya “şelaleden akar gibi” bir görünüm kazandıran T4 armatürler; standın öne çıkan diğer ürünleri oldu.

Etiketler

Bir yanıt yazın