Bodrum’da Sıra Dışı Bir Yaşam; Hebil 157

Özgün mimarisiyle Bodrum'a yaşam tarzı açısından yepyeni bir soluk kazandıran Hebil 157 projesi, dünyaca ünlü gayrimenkul kuruluşu Sotheby's International Realty'nin Türkiye ofisi tarafından satışa sunuldu.

Asimetrik çizgileri geometrik formlarla buluşturan dekonstrüktivist mimarisiyle Bodrum’a yepyeni bir soluk getiren Hebil 157 projesi, 5 dönüm arazi üzerinde konumlandırılan 5 villadan oluşuyor. Hebil Koyu’nun dingin manzarasına bütünüyle hakim olan villalar, kendilerine özgü konumlarıyla manzaraya farklı açılardan bakıyor. Topraktan çıkıp toprağa dönen birer spiral gibi tasarlanan villalar, hemen arkalarında bulunan yoldan kesinlikle görülmüyor.

1.058 m2 büyüklüğe sahip olan Hebil 157 projesindeki villalar, özel yüzme havuzları ve yöresel bitki örtüsü ile donatılmış peyzajı, golf arabası ile 2 dakikada ulaşılabilen sahili ve yüzer iskelesi ile ayrıcalıklı bir yaşam keyfi sunuyor. Evlerin cam cephesi tüm manzara ve ışığın içeri dolmasını sağlıyor. Murano camından Scic marka mozaiklerle döşenen ve evin bahçe katındaki her odasından görülebilen 48 m2‘lik havuz, asimetrik çizgisiyle adeta ufka doğru uzanıyor ve sonsuzluk hissi veriyor. İnşaattan önce arazide var olan zeytin ağaçlarıyla yaratılan bahçe ise, villa sahiplerine huzurlu ve keyif dolu yaşamlarında rahat bir nefes aldırıyor.

Villa Özellikleri
Oda : 4+2
Banyo + WC : 6
Müstakil Yüzme Havuzu (açık)
Garaj : 4 Araç (açık)

Etiketler

1 Yorum

Bir yanıt yazın