Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplandı

Kent Konseyi Yürütme Kurulu, gündeminde bulunan konuları görüşüp karara bağlamak üzere toplandı.

Başkanlık Toplantı Salonu’nda Hakan Mahiroğlu başkanlığında yapılan toplantıya Kent Konseri Yürütme Kurulu üyelerinin yanı sıra Ticaret ve Sanayi Çalışıma Grubu; Kentsel Planlama ve Konut Çalışma Grubu; Afet ve Kriz Çalışma Grubu; Spor Çalışma Grubu; Proje Geliştirme ve Destekleme Çalışma Grubu; Engelliler ve Sosyal Dayanışma Çalışma Grubu; Kültür, Sanat ve Turizm Çalışma Grubu; Sağlık, Gıda ve Çevre Çalışma Grubu ile Eğitim Çalışma Grubu başkanları da katıldı.

Kent Konseyi Başkan Hakan Mahiroğlu, toplantının açılışında yaptığı konuşmada son günlerde artan terör olaylarını kınayarak şehitlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ise başsağlığı diledi.

12 Eylül 1980 darbesinin 32. yıldönümü olması sebebi ile de açıklamalarda bulunan Mahiroğlu, darbelerin bir daha yaşanmamasını ve darbe anayasasının bir an önce değiştirilerek sivil anayasaya geçilmesi temennisinde bulundu.

Toplantıda daha sonra çalışma gruplarının yürütme kuruluna sundukları raporlar değerlendirildi.

Ardından Kent Konseyi Genel Sekreteri Oktay Durukan, önümüzdeki günlerde yapılacak olan Kent Konseyi Genel Kurulu’nda görüşülecek konularla ilgili yürütme kurulu üyelerine bilgiler verdi.

Toplantının sonunda ise Melikşah Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden Beyhan Bolak Hisarlıgil Kayseri’nin Selçuklu kenti olma imajını uluslararası platforma taşıyabilme noktasında yapılacak çalışmalar hakkında bir sunum gerçekleştirdi

Etiketler

Bir yanıt yazın