Mukavvadan Mobilya Olur mu?

Endüstriyel Tasarımcı Mete Mordağ tarafından mukavvadan yaratılan mobilya serisi hafif, dayanıklı ve dekoratif dört farklı üründen oluşuyor.

Endüstriyel Tasarımcı Mete Mordağ tarafından mukavva kullanılarak Kartonworks için tasarlanan mobilya serisi, herhangi bir alete ihtiyaç duymadan kurulabiliyor, akıllı montaj ve katlama teknikleri ile zamandan tasarruf etmeye yardımcı oluyor.

Kalahari, Meke, Antartika ve Sahara ismiyle 4 farklı ürünün yer aldığı Kartonworks serisi, mukavvadan üretilmesine rağmen oldukça sağlam ve geri dönüştürülebilir malzemeden üretilmiş olması nedeniyle de çevreci özelliğiyle öne çıkıyor. 

Kalahari modeli hem sehpa hem de tabure olarak kullanılabiliyor. Renkli üst tabla seçenekleri olan Kalahari, su geçirmez özelliği yanında dayanıklılık garantisi veriyor.


Kalahari

Akılcı katlama yöntemleriyle oluşturulmuş ve led aydınlatma sunan lambader ünitesi Meke ise dekoratif dokunuşuyla evlere zarif bir görünüm katıyor. Meke, üzerinde yer alan 2 adet birer metrelik led’ler ile bulunduğu ortama 90 derecelik açılarla ayrılmış 3 ayrı yönde endirekt ve dingin bir ışık yayıyor.


Meke

Modüler bir kitaplık olan Antarktika, yatay ve dikey kullanımlı tasarımıyla fonksiyonelliği ve özgürlüğü birleştiriyor. Hiçbir montaj, yapıştırma, bağlantı veya kağıt dışı ürüne ihtiyaç duyulmadan kurulabiliyor.


Antaktika

Çantasında herhangi bir yere kolayca taşınarak sehpa veya tabure olarak kısa bir sürede kullanılabilen Sahara, konforu ve rahatlığı bir arada sunuyor. Sadece 1,6 kg. ağırlığı ve 150 kg. taşıma kapasitesi ile ürünün Junior ve Senior olarak 2 farklı boy seçeneği bulunuyor.

Çevreci özelliğini vurgulamak amacıyla ürün isimlerini çöl isimleriyle özdeşleştiren ve Türkiye’de bir ilk olma özelliğine sahip Kartonworks, geri dönüşüme verdiği önem ve daha az malzemeyle daha çok işlevsellik sunarak yeşili koruma bilincinin gelişmesine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Kartonworks ürünlerini buradan inceleyebilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın