Ödemiş Belediyesi’ne Arkiparc 2013’ten Jüri Özel Ödülü

Ödemiş Belediyesi, Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından düzenlenen "ArkiPARC Belediye Ödülü 2013" kapsamında “Çevreden Merkeze Kentsel Değişim Projesi” finale kaldı.

“Küçükmenderes Havzası Çevre Koruma Projesi” ise “ArkiPARC 2013 Sürdürülebilirlik Ödülü” kategorisinde jüri özel ödülünü kazandı.

ArkiPARC 2013 kapsamında çevre sorunlarına farkındalık yaratan ya da yenilikçi stratejileri ve çözümleri hayata geçirmek adına sürdürülebilirliğe önemli katkısı olan ve fiziksel çevre ile ilişkisi sağlanmış yatırım, hizmet veya ürünün kendisine ya da bunları hayata geçiren kişi veya kurumların desteklenmesi amacıyla bu yıl ilk kez sürdürülebilirlik ödülü verildi.

Ödüle başvuran 23 proje arasında, Tamamlanmış Proje Alt Kategorisinde; Renovation Hausladen Engineering Office Building ile Hausladen Gmbh, Sürdürülebilir Ürün Alt Kategorisinde ise VitrA Isa Tile ile VitrA ödül aldı. Ödemiş Belediyesi “Küçükmenderes Havzası Çevre Koruma Projesi” ise jüri özel ödülüne layık görüldü. Ödül töreni, 11 Nisan 2013 tarihinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Etiketler

Bir yanıt yazın