Artium Mimarlık Zirvesi

Maltepe Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğrencileri tarafından düzenlenen ARTIUM Mimarlık ve Tasarım Zirvesi; 6-7 Haziran 2024 tarihlerinde, Maltepe Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Hangarı'nda düzenlenecek.

T.C. Maltepe Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Kulübü olarak gerçekleştirilen Mimari geziler ve söyleşilerin birikimiyle kurulan ARTIUM Mimarlık Topluluğu’nun ilham verici Mimarlık / Yapı / Sanat Zirveleri yolculuğuna sizi davet ediyoruz!

Çoğunlukla genç mimar, iç mimar ve gemi-yat tasarımcısı adaylarından oluşan bir ekip olarak; sektörün önde gelen profesyonellerini, yaratıcılarını ve yenilikçilerini bir araya getirdiğimiz, katılımcılara ilham veren söyleşilerle ve etkinliklerle dolu, Artium Mimarlık / Yapı / Sanat Zirveleri’nin birincisi 6-7 Haziran 2024 tarihlerinde T.C. Maltepe Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Hangarı’nda gerçekleştirilecek.

Artium Mimarlık Zirvesi hakkında daha detaylı bilgi almak, kayıt ve konuşmacı listesine erişmek için www.artiumlive.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Poster üzerinde yer alan QR kod aracılığıyla etkinlik kayıt formuna erişebilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın