5. Nurten Aksugür En İyi Kavram İletişimi Öğrenci Yarışması

Doğu Akdeniz Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü tarafından düzenlenen "Nurten Aksugür En İyi Kavram İletişimi Öğrenci Yarışması" için 12 Temmuz 2024 tarihine kadar başvuru yapılabiliyor.

Yarışmanın Amacı

Nurten Aksugür En İyi Kavram İletişimi (EİKİ) Öğrenci Yarışması, dünya çapında tüm İç Mimarlık öğrencileri için kurgulanmış bir yarışmadır. Amacı, İç Mimarlık alanında eğitim gören öğrencilerin eleştirel, yaratıcı ve özgün düşünceye odaklanmalarını desteklemek; tasarımın kavramsal boyutunun önemini anlamaları, çeşitli bireysel sunum yöntemleri yardımıyla iletişim kurmaları ve düşüncelerini paylaşmaları için motivasyon ve destek sağlamaktır.

Bu yarışma Doğu Akdeniz Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü, tarafından düzenlenmekte ve Aksugür ailesi sponsorluğunda gerçekleştirilmektedir.

Kim Katılabilir?

İç Mimarlık/ İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümlerinde lisans programlarında verilen zaman diliminde öğrenim gören tüm öğrenciler ve mezunlar (şahsen ya da grup olarak) bu yarışmaya tasarım stüdyosu veya diğer tasarımla ilişkin derslerde ürettikleri projeleri ile katılabilirler.

İstenilenler

2021-2022 akademik yılı ve sonrası dönemlerinde yapmış olduğunuz projenizle ilişkili (tasarım veya tasarımla ilişkin derslerde), “Kavram Sunumum” diyebileceğiniz herhangi bir anlatım; örneğin yazı – poster – kısa film – fotoğraf/lar veya herhangi başka bir yöntem ile oluşturduğunuz kavram iletişim çalışmanızla Nurten Aksugür EİKİ yarışmasına katılabilirsiniz.

Zaman Akışı

Son soru sorma: 10.07.2024

Proje teslimi için son tarih: 12.07.2024

Kazananların isimlerinin ilan edilmesi: 09.10.2024

Jüri Üyeleri

Prof. Dr. Erdal Aksugür

Prof. Dr. Sevinç Kurt, UKÜ

Prof. Dr. Özlem Olgaç Türker, DAÜ

Doç. Dr. Afet Çeliker Coşkun, DAÜ

Doç. Dr. Betül Bilge Özdamar- Başkent Üniversitesi

Dr. Elif Erdemir Türkkan, Bilkent Üniversitesi

Dr. Eliz Erdenizci, DAÜ

Emrah Kaymak, TMMBOB İç Mimarlar Odası Başkanı

Pembe Komut, KKTC İç Mimarlar Odası Başkanı

Ödüller

Birincilik Ödülü: 10000 TL

İkincilik Ödülü: 8000 TL

Üçüncülük Ödülü: 6000 TL

Kazanan kişilere ödüle ek olarak sertifika verilecektir.

Sergi ve Ödül Töreni

Jüri tarafından sergilenmeye değer bulunan tüm katılımlar ve kazanan projeler yarışmanın web sayfasında sergilenip, duyurulacaktır.

Organizasyon Komitesi

Doç. Dr. Guita Farivarsadri

Dr. Eliz Erdenizci

Arş. Gör. Soheil Soleimani

Arş. Gör. Tochukwu Valentine Nnanji

Etiketler

Bir yanıt yazın