Hayalimdeki Işık Yarışması’nın Tanıtım Buluşması İstanbul Tasarım Müzesi’nde Yapıldı

TEPTA Aydınlatma, 33 yıllık deneyimiyle düzenlediği "Hayalimdeki Işık Dekoratif Aydınlatma Armatür Tasarımı" yarışmasının ENTA dernek üyeleriyle buluşmasını Süleymaniye’de Mimar Sinan sokağında bulunan İstanbul Tasarım Müzesi'nde yaptı.

TEPTA Aydınlatma’nın düzenlediği Hayalimdeki Işık, Dekoratif Aydınlatma Armatürü Tasarım Yarışması’nın tanıtım buluşması ENTA üyesi ve takipçisi olan genç tasarımcılarla gerçekleştirildi.

Sokak partisi formatındaki buluşmada, yarışmaya katılmak isteyen davetliler ile doğrudan iletişim kurma fırsatı yakalanarak, TEPTA’nın tasarım merkezinde sergilenen farklı malzemeler ve teknolojilerle üretilmiş aydınlatma tasarımları incelendi.

Etkinlikte, genç tasarımcıların sorularını cevaplamak üzere hazır bulunan TEPTA Aydınlatma ekibi, ENTA üyeleri ile iş birliği içinde genç yeteneklere ilham vermeyi amaçladı. Yarışma seçici kurulunda bulunan üyelerden ENTA başkanlığını yürüten Tolgahan Tosun, Tuncay Danacıoğlu ve Özlem Yalım da katılımcılar arasında bulundu.

“Hayalimdeki Işık Dekoratif Aydınlatma Armatürü Tasarım Yarışması”, Tepta Aydınlatma’nın yıllardır süregelen tecrübesini tasarımcılarla birleştirerek yeni ve yaratıcı aydınlatma çözümleri ortaya çıkarmayı hedefliyor.

Alanında öncü isimlerden oluşan seçici kurulu ve ödülleri ile yarışma, tasarım dünyasına yeni bir perspektif getirecek.

Operasyonu Arkitera tarafından yürütülen yarışmaya başvurular Mayıs ayında başladı ve 6 Eylül tarihinde son bulacak. Yarışma hakkında daha fazla bilgi ve başvuru için www.hayalimdekiisik.org adresini ziyaret edebilir; yarışma ismindeki sosyal medya kanallarını takip edebilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın